Αυτές είναι οι δραματικές σειρές του ΣΚΑΙ για την νέα τηλεοπτική σεζόν

Με τρία δράματα θα εφοδιάσει το πρόγραμμά του το κανάλι του Φαλήρου από τον Σεπτέμβρη, όπου και θα ξεκινήσει επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν.

Advertisement

Κορυφαίοι πρωταγωνιστές σε ρόλους ζωής έρχονται να παραδώσουν μαθήματα ήθους και γενναιότητας.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Advertisement

«Γλυκάνισος»

Η σειρά τοποθετείται στη Μυτιλήνη. Εκεί θα βρεθεί μια κοπέλα από τη Συρία, η οποία ήρθε στη χώρα για να γλιτώσει από τον πόλεμο.

Advertisement

Η γνωριμία της με έναν Έλληνα, μόνιμο κάτοικο της Λέσβου που θα υποδυθεί ο Γιώργος Παπαγεωργίου («Σκοτεινή θάλασσα», «Σχεδόν ενήλικες»), θα τη βγάλει από το τέλμα και το αδιέξοδο, όμως την ίδια στιγμή θα γεννήσει μεταξύ τους περισσότερα προβλήματα.

Ένας μεγάλος έρωτας δίχως σύνορα αρχίζει και τα εμπόδια για τους δύο νέους θα είναι πολλά. Θα γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στις οικογένειές τους; Θα αντέξουν οι ίδιοι όλο αυτό το βάρος;

Εκτός από τον Γιώργο Παπαγεωργίου, στους πρώτους ρόλους θα δούμε την Ευγενία Δημητροπούλου, την Τάνια Τρύπη και την Κάρμεν Ρουγγέρη.

Στη καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Σταύρος Ποταμάρης, ενώ η παραγωγή της σειράς ανήκει στην Tanweer. Όπως όλα δείχνουν, η σειρά θα είναι καθημερινή.

«Άγρια γη»

Η ιστορία ξεκινά πριν από 28 χρόνια, όταν ο 10χρονος Νικόλας απήχθη μπροστά στα μάτια της καλύτερης του φίλης, της 6χρονης Ελπίδας. 28 χρόνια μετά, ο Νικόλας, με νέο όνομα πλέον, ως Άρης, επιστρέφει στη γενέτειρά του για να εκδικηθεί τον άνθρωπο που ενορχήστρωσε την απαγωγή του, του στέρησε τους γονείς του και σημάδεψε ανεξίτηλα τη ζωή του.

Μόνο που ο άνθρωπος αυτός είναι η Όλγα, η μητέρα της Ελπίδας, της παιδικής του φίλης, την οποία συναντά και ερωτεύεται ξανά.

Η Όλγα πλέον έχει στην κατοχή της το σπίτι και τα κτήματα της οικογένειας του Άρη, έχει κλέψει τη ζωή που κανονικά ανήκε στον ίδιο και την οικογένειά του.

Διχασμένος ανάμεσα στην επιθυμία για εκδίκηση και τον έρωτα, ο Άρης εγκαταλείπει την καριέρα του στον στρατό και τη συμμετοχή του στην ειρηνευτική δύναμη στην Αφρική για να διεξάγει τον προσωπικό του πόλεμο. Έναν πόλεμο στον οποίο δεν γνωρίζει ακόμα αν ο έρωτας θα σταθεί εχθρός ή σύμμαχος…

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα, Στέφανος Μιχαήλ, Μαρία Ζορμπά, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστης Τζιόβας, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Χριστόδουλος Στυλιανού, Γιώργος Κοσκορέλλος, Σόφη Ζαννίνου, Νικολέτα Βλαβιανού, Θανάσης Πατριαρχέας, Νίκος Αρβανίτης, Ελενα Μαρσίδου, Στράτος Τζώρτζογλου, Νικόλας Βασιλειάδης.

Το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου και τη σκηνοθεσία ο Χάρης Μαζαράκης.

«Στοργή»

Μια μεσήλικας αποπειράται ν’ αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μια οικονομολόγος μαθαίνει πως όλη της η ζωή είναι ένα ψέμα, μια γυναίκα καριέρας κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια, ένας άντρας πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου, ένα κορίτσι παγιδεύεται στον χρόνο, μια νεαρή μητέρα επιτίθεται σ’ έναν άγνωστο.

Άνθρωποι διαφορετικοί μεταξύ τους, που έχουν ένα και μόνο κοινό: Βρήκαν την οργή μέσα στη στοργή των κοντινών τους ανθρώπων.

Το κοινωνικό δράμα του ΣΚΑΪ πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία υποδύεται την ψυχίατρο Μαργαρίτα Καλογεροπούλου, τη Βίκυ Παπαδοπούλου στον ρόλο της ψυχολόγου και τον Κωνσταντίνο Λάγκο στον ρόλο του παιδοψυχιάτρου.

Παίζουν ακόμα: Γιολάντα Μπαλαούρα, Βασίλης Μηλιώνης, Μέγκυ Σούλι, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ιωάννης Παπαζήσης, Βασιλική Τρουφάκου, Αναστασία Παντούση, Αλέκος Συσσοβίτης και η Λένα Παπαληγούρα. Το σενάριο υπογράφει ο Χρίστος Γεωργίου.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement