Αυτή η νύχτα μένει – Έρχονται μεγάλες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια

Ο Χρήστος απειλεί τον Αλέξανδρο ενώ εκείνος δε σταματά να αναζητά την αλήθεια για το θάνατο της αδελφής του, ο Μίλτος μοιάζει να έχει χάσει πια τον έλεγχο, η Ζέτα και η Νίτσα αφήνουν τις διαφορές πίσω τους και ο Στρατής δείχνει αποφασισμένος να σώσει το μαγαζί του. Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει.

Advertisement

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

Η αποκάλυψη της Νίτσας βυθίζει τον Στρατή στο αδιέξοδο και τη Ζέτα στην απελπισία. Όμως μια εκμυστήρευση του Βαγγέλη για τον Παπαδόπουλο θα τους κρατήσει μακριά, μέχρι να ξεσπάσει η μπόρα. Ο Στέλιος στο μεταξύ ψάχνει απελπισμένα τρόπο να παραμείνει στο Αγρίνιο, ενώ η Αγλαΐα του αποκρύπτει την αλήθεια για τον Μίλτο. Ο Χρήστος από την άλλη απειλεί τον Αλέξανδρο να αποκαλύψει τα πάντα. Εκείνος φοβάται, αλλά δεν κάνει πίσω. Βλέποντας την συντριβή να πλησιάζει ο Χρήστος καταλήγει στην Βρεττώ. Για πρώτη φορά μιλάνε για το ατύχημα. Ο Μίλτος από την άλλη εμφανίζεται έξω από το σπίτι των δικών του με ένα μαχαίρι.

Advertisement

Δείτε το trailer:

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου

Advertisement

Η πρόταση του Στρατή στον Παπαδόπουλο, δεν τον κρατάει μακριά από τον Χρήστο που ψάχνει συμμαχίες. Η Φωτεινή για μία ακόμα φορά, συγκρούεται με την Εύη και θυσιάζεται για τον πατέρα της. Η φιλία της Ζέτας και της Νίτσας ξαναδυναμώνει, ενώ η σχέση της με τον Στρατή φτάνει σε αδιέξοδο. Ο φόνος του Νώντα σκιάζει σαν φάντασμα το παρελθόν τους. Όμως προσπαθούν. Η Μυρτώ κάνει ένα βήμα να πει την αλήθεια στον Μανωλάκη. Ο Μίλτος από την άλλη αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, ενώ ο Στέλιος βλέπει και τις τελευταίες ελπίδες του να παραμείνει στη θέση του να χάνονται. Ενώ η Βάσω φτάνει σε μια παράτολμη κίνηση για να εκδικηθεί μια ζωή, το δυστύχημα της Μαρίνας συνεχίζει να στοιχειώνει την οικογένεια του Χρήστου κι όταν η Φωτεινή θα αναλάβει δράση με τον Αλέξανδρο, θα μάθει εκείνο που δεν έπρεπε να μαθευτεί.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

Ο Μίλτος επανεμφανίζεται στο Όνειρο, προκαλώντας ταραχή στο μαγαζί, αλλά και στον Στρατή, που βλέπει τον κλοιό να σφίγγει παντού γύρω του. Η Ζέτα, ενώ έχει αποφασίσει να του μιλήσει πια για όλα, έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον τοίχο που αναγκάζεται να της βάλει. Και είναι οριστικός. Το ίδιο κι η Μυρτώ που βλέπει τον Μανωλάκη να μπαίνει στο μαγαζί και τη ζωή της να κινδυνεύει να γίνει συντρίμμια! Ο Χρήστος βυθίζεται στη σκέψη της Μαρίνας και θυμάται τι συνέβη την ημέρα του δυστυχήματος, ενώ η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν που κρύβει μόνο μυστικά. Στο μεταξύ η Βάσω, χωρίς κανείς τους να μάθει τίποτα, συλλαμβάνεται και οδηγείται στην χωροφυλακή. Καθώς η Φωτεινή μοιάζει αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τα πάντα, ένα αναπάντεχο εύρημα την αφήνει χωρίς ανάσα.

«Αυτή η νύχτα μένει», Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 22:40.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement