Αυτή η νύχτα μένει: Η Μυρτώ καταγγέλλει το βιασμό

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει». Η Μυρτώ αποφασίζει να καταγγείλει το βιασμό και πηγαίνει στο τμήμα μαζί με τη Νίτσα, ο Πόντικας δεν θα ησυχάσει αν δεν εκδικηθεί τον Μίλτο για το κακό που της έκανε, η Αγλαΐα ζητά τη βοήθεια του Χρήστου για τον γιο της, ο Μίλτος στο τμήμα αρπάζει το όπλο του πατέρα του και το στρέφει εναντίον του.

Advertisement

Αυτή η νύχτα μένει: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

Η Μυρτώ θα βρει καταφύγιο στα χέρια της Διαμάντως, ο κόσμος του «Ονείρου» απλώνει ένα προστατευτικό δίχτυ γύρω από τη μικρή, ταυτόχρονα όμως ξεσπούν ανάμεσα τους ισχυρές διχογνωμίες για τη συνέχεια.

Ο Παπαδόπουλος αγγίζει το πιο αδύναμο σημείο του Στρατή που, καθώς το αντιλαμβάνεται, επιτίθεται με θυμό στον δικηγόρο. Απελπισμένη η Ζέτα αναζητά την ηρεμία κοντά στο Σταύρο που επαναφέρει την ερωτική του διάθεση γι’ αυτήν. Η Μυρτώ εμφανίζεται στο τμήμα για να καταγγείλει το βιασμό.

Advertisement

Ο Χρήστος δέχεται την απροσδόκητη επίκληση της Αγλαΐας για βοήθεια στο Μίλτο που καταλήγει στο κρατητήριο. Εκεί πατέρας και γιος έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, με ένα περίστροφο ανάμεσα τους.

Η Νίτσα οδηγεί τη Μυρτώ σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό κι ο Αλέξανδρος είναι αποφασισμένος να σηκώσει το ανάστημά του στον Διαμάντη. Εκείνος προσπαθεί να σώσει το παιδί του, μα όλοι έχουν καταλάβει πια ότι πρόκειται για τέρας.

Advertisement

Ο Παπαδόπουλος έχει από κοντά τον Διονύση κι ο Στρατής που το έχει καταλάβει, προσπαθεί να αντιδράσει, μα νιώθει τα βάρη πάνω του ασήκωτα. Το κακό τον κυκλώνει από παντού, και η Ζέτα επιμένει.

Δείτε το trailer

Δείτε σκηνές από το επεισόδιο

Μίλτος: «Ήθελες ένα γιο, ναι, το πρόβλημα είναι ότι αντί για το γιο που ονειρευόσουν βγήκα εγώ»

Πόντικας: «Όχι άλλη παρηγοριά, λόγια όλο λόγια, κι οι άλλοι μας κάνουν ό,τι γουστάρουν»

Στέλιος: «Ξοδεύεις τα λόγια σου, η υπόθεση είναι δική μου, μόνο δική μου»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement