Αυτή η νύχτα μένει: Ο Γιάννης Στάνκογλου τραγούδησε, χόρεψε και μέθυσε από την χαρά του

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την μεγάλη πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του Alpha και οι συντελεστές καλωσόρισαν τους δημοσιογράφους σε ένα ξέφρενο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Advertisement

Το Αυτή η νύχτα μένει κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα στις 22:40 το βράδυ και όπως φάνηκε στην παρουσίαση, αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανάμεσα στα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν και στην χτεσινή βραδιά. Ο πρωταγωνιστής της σειράς χόρεψε, τραγούδησε και γλέντησε με την ψυχή του.

Advertisement

Οι συντελεστές υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους στο “Όνειρο”, ένα δήθεν μπουζουξίδικο στο Αγρίνιο όπου γίνονται τα γυρίσματα και το οποίο βρίσκεται στην Κηφισιά Αττικής.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο: 

Advertisement

Τι θα δούμε στα δυο πρώτα επεισόδια του «Αυτή η νύχτα μένει»;

Δευτέρα 10/10/2022 – Επεισόδιο 1: O Χρήστος, ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για την γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα. Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα, ο Στρατής Βαρδάρης. Κι ο κόσμος του, ένα σκυλάδικο στη μέση του πουθενά γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους. Καθώς η Ζέτα και η Νίτσα έρχονται στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά, ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια.

Τρίτη 11/10/2022 – Επεισόδιο 2: Μετά την έξαψη της πρώτης μέρας ο Χρήστος προσπαθεί να μαζέψει τα απόνερα της έκθεσής του. Πρώτος στόχος του ο Στέλιος, που πιέζεται από παντού να κάνει κάτι για τα μαγαζιά. Ο Στρατής από την άλλη παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό και τις μνήμες που τον στοιχειώνουν. Οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή ανάμνηση από τη γυναίκα που τους σφράγισε τη ζωή. Η Ζέτα για πρώτη φορά ελπίζει πως η λύτρωση μπορεί να μην είναι μακριά, όμως το «ντου» της αστυνομίας μέσα στη νύχτα την φέρνει ξανά αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Στρατής θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα εκτός από το παρελθόν του και ένα σκοτεινό παρόν.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement