Αυτή νύχτα μένει: Η σκηνή που συγκλόνισε τους τηλεθεατές

Η Σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» μας συντροφεύει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40. Στο χθεσινό επεισόδιο της Πέμπτης, η Κόρα Καρβούνη και η Άννα Μάσχα έπαιξαν μία εκπληκτική σκηνή.

Advertisement

«Εάν δεν γκρεμιστούν μπροστά σε όλους αυτοί που μας αδίκησαν, παραμένουν τέρατα» με αυτή τη φράση η Νίτσα, χθες βράδυ, έβαλε το μαχαίρι σε μια πληγή της κοινωνίας που πάντα αιμορραγεί. Μία γυναίκα που έχει πέσει θύμα βιασμού πρέπει να το καταγγείλει ή όχι;

Η Μυρτώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό που βίωσε την ίδια στιγμή που η Διαμάντω με τη Νίτσα συζητούν αν θα πρέπει να προχωρήσει σε καταγγελία. Η Νίτσα, που και η ίδια έχει κακοποιηθεί, επιμένει ότι είναι ο μόνος τρόπος για να επουλώσει τις πληγές της ενώ η Διαμάντω, πιο συντηρητική, σκέφτεται τον αντίκτυπο που θα έχει αυτό στην ίδια τη Μυρτώ.

Advertisement

Ένας συνταρακτικός διάλογος δύο γυναικών που ουσιαστικά είναι ο εσωτερικός διάλογος και η πάλη κάθε γυναίκας – θύμα βιασμού, εάν πρέπει να προχωρήσει σε καταγγελία ή όχι. Ένα θέμα που δεν πρέπει να «κρύβεται κάτω από το χαλί» και δυο ερμηνείες της Κόρας Καρβούνη και της Άννας Μάσχα που συγκίνησαν τηλεθεατές και χρήστες των κοινωνικών δικτύων όπως την κοινότητα γυναικών «Υπέροχες Γυναίκες».

Δείτε την σκηνή

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement