Άγρια Γη: Η καυτή συνάντηση της Όλγας με τον Γιώργο

Η Άγρια Γη έρχεται απόψε με ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει και ο Αντώνης μπροστά σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη! Δείτε το βίντεο απόσπασμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι θα δούμε απόψε στο επεισόδιο 15, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου;

Ο Αλέξης (Γ. Κοσκορέλλος) νιώθει ενοχές για τον θάνατο του πελάτη του. Η συμπεριφορά του προκαλεί απορία κι υποψίες στον Θωμά (Σ. Τζώρτζογλου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) καταφέρνει να ξεφύγει μετά τη διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου της Όλγας (Ζ. Δούκα). Κι ενώ ο Βαγγέλης (Α. Δαβιλάς) θεωρείται ύποπτος για τη διάρρηξη, ο Άρης του παρέχει ψεύτικο άλλοθι κι έτσι τη γλυτώνει.

Μια έρευνα του Λουκά (Ν. Βασιλειάδης) στο γραφείο του Αλέξη σχετικά με τον εξαφανισμένο πελάτη του, προκαλεί ταραχή και αγωνία στον Αλέξη. Όταν ανακαλύπτουν τελικά το πτώμα του, ο Θωμάς αναστατώνεται πολύ.

Εν τω μεταξύ, ενώ η Όλγα αναθέτει στον Γιώργο (Ο. Τζιόβας) να εξιχνιάσει τη διάρρηξη, μια φωτογραφία της με τον Γιώργο φτάνει ανώνυμα στον Αντώνη (Χ. Στυλιανού), προκαλώντας την έκπληξή του.

Ο Άρης συμβουλεύει την Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) πώς να φερθεί στον Κωστή (Θ. Μπανούσης), κερδίζοντας όλο και περισσότερο τη συμπάθειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το Daisy.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα μας τα νέα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ