Άγρια Γη: Η καυτή συνάντηση της Όλγας με τον Γιώργο

Η Άγρια Γη έρχεται απόψε με ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει και ο Αντώνης μπροστά σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη! Δείτε το βίντεο απόσπασμα.

Advertisement

Τι θα δούμε απόψε στο επεισόδιο 15, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου;

Ο Αλέξης (Γ. Κοσκορέλλος) νιώθει ενοχές για τον θάνατο του πελάτη του. Η συμπεριφορά του προκαλεί απορία κι υποψίες στον Θωμά (Σ. Τζώρτζογλου).

Advertisement

Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) καταφέρνει να ξεφύγει μετά τη διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου της Όλγας (Ζ. Δούκα). Κι ενώ ο Βαγγέλης (Α. Δαβιλάς) θεωρείται ύποπτος για τη διάρρηξη, ο Άρης του παρέχει ψεύτικο άλλοθι κι έτσι τη γλυτώνει.

Μια έρευνα του Λουκά (Ν. Βασιλειάδης) στο γραφείο του Αλέξη σχετικά με τον εξαφανισμένο πελάτη του, προκαλεί ταραχή και αγωνία στον Αλέξη. Όταν ανακαλύπτουν τελικά το πτώμα του, ο Θωμάς αναστατώνεται πολύ.

Advertisement

Εν τω μεταξύ, ενώ η Όλγα αναθέτει στον Γιώργο (Ο. Τζιόβας) να εξιχνιάσει τη διάρρηξη, μια φωτογραφία της με τον Γιώργο φτάνει ανώνυμα στον Αντώνη (Χ. Στυλιανού), προκαλώντας την έκπληξή του.

Ο Άρης συμβουλεύει την Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) πώς να φερθεί στον Κωστή (Θ. Μπανούσης), κερδίζοντας όλο και περισσότερο τη συμπάθειά της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement