Άγριες Μέλισσες – 1o Spoiler για τη νέα σεζόν: Εξόριστοι στη Λέρο οι πρωταγωνιστές

Το πρώτο spoiler για τη νέα σεζόν στις Άγριες Μέλισσες είναι γεγονός.

Advertisement

Την ερχόμενη Πέμπτη 3 Ιουνίου η αυλαία του δεύτερου κύκλου κατεβαίνει και οι μηχανές είναι έτοιμες να πάρουν φωτιά για τον 3ο συγκλονιστικό κύκλο.

Ο Αλέξης Μίχας έκανε αποκαλύψεις για τον 3ο κύκλο.

Advertisement

«Κάποιοι ήρωες δεν μπορούν να μείνουν πλέον στο Διαφάνι και θα μετακομίσουν στην Λάρισα. Η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα είναι βασικός τόπος πλοκής στην τρίτη σεζόν. Ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών, θα είναι φίλα προσκείμενος στη χούντα. Ένα άλλο ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες, όμως, θα αντιδράσει πάρα πολύ έντονα. Έχει αριστερά φρονήματα και γι’ αυτό θα πάρει τον δρόμο της εξορίας. Ένας από τους τόπους εξορίας ήταν και η Λέρος, στα Δωδεκάνησα. Η Λέρος, λοιπόν, θα είναι βασικός τόπος πλοκής της σειράς την τρίτη σεζόν κι εκεί οδεύει ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια της σειράς.»

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Advertisement

Επεισόδιο 148: Τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όριά τους. Η Μυρσίνη, μετά από όσα έμαθε, καταρρέει. Θα ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή της ή θα κινηθεί στα σκοτάδια, καταστρώνοντας νέο σχέδιο για να πάρει την εκδίκησή της; Ο Δούκας, μετά την περιπέτεια της υγείας του, επιστρέφει στο σπίτι του, με περιοριστικούς όρους, μέχρι να δικαστεί για τον φόνο του Θέμελη. Η Μυρσίνη, μπροστά στο δίλημμα αν θα του αποκαλύψει τα όσα έμαθε, συγκρούεται με τον Μελέτη. Θα προλάβουν οι τρεις αδελφές να προετοιμαστούν για την καταιγίδα που έρχεται ή το μίσος της Μυρσίνης θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα του;

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement