Άγριες Μέλισσες – Αιματηρή εξέλιξη: Ο Δούκας δολοφονεί τον Θέμελη

Στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» για άλλη μια φορά θα βάψει με αίμα τα χέρια του ο Δούκας, αυτή τη φορά όμως όχι για να υπερασπιστεί τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά την τιμή της οικογένειάς του και συγκεκριμένα της αδελφής του! Έτσι, σκοτώνει τον Σωκράτη Θέμελη, τιμωρώντας τον για τον βιασμό της αδελφής του! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Advertisement

«Είχα έρθει στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές μου διακοπές και έμενα στο σπίτι που έχουμε στη Λάρισα. Ένα βράδυ είχα βγει με μια παρέα της καλής κοινωνίας και εκεί ήταν ένας τραπεζικός που με φλέρταρε όλο το βράδυ. Ήταν διακριτικός, ευγενικός και προσφέρθηκε στο τέλος της βραδιάς να με συνοδεύσει στο σπίτι μου. Εκεί έπαψε να είναι τόσο ευγενικός και αφού πήρε αυτό που ήθελε με τη βία, στη συνέχεια έφυγε. Ένιωσα ντροπή και δεν μπορούσα να πω πουθενά όσα έζησα από τον φόβο μη ξεσπάσει κοινωνικό σκάνδαλο! Γύρισα στο Παρίσι και αποφάσισα να ξεχάσω όσα έζησα. Όμως, ανακάλυψα πως ήμουν έγκυος, γύρισα πίσω και είχαν αρχίσει τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης. Ο Δούκας το κατάλαβε και αναγκάστηκα να το μοιραστώ μαζί του», με αυτά τα λόγια είχε περιγράψει η Ανέτ τα όσα έζησε στα χέρια του αδίστακτου βιαστή της, που η μοίρα έπαιξε άγριο παιχνίδι και την έφερε ξανά αντιμέτωπη μαζί του, αφού ο Σωκράτης ήταν ο πεθερός του ανιψιού της.

Όμως οι σχέσεις του Θέμελη με τους Σεβαστούς δεν σταμάτησαν μετά τον χωρισμό Δόμνας και Κωνσταντή, καθώς ο τραπεζίτης απέκτησε και επαγγελματικές σχέσεις μαζί τους! Η Ανέτ προσπάθησε με κάθε τρόπο να τον διώξει από τις ζωές τους και πολλές φορές τον κατηγόρησε ανοιχτά ότι τη βίασε, αν και εκείνος υποστήριζε πως η ερωτική επαφή μεταξύ τους ήταν κοινή συναινέσει! Ο Νέστορας είχε ρωτήσει την Ανέτ αν ο Δούκας γνώριζε τον βιαστή της και τότε εκείνη του είχε απαντήσει: «Δεν αποκάλυψα ποτέ στον Δούκα την ταυτότητα του πατέρα γιατί φοβήθηκα την οργή του». Και δεν είχε άδικο καθώς ο Δούκας έμαθε την αλήθεια και τώρα είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκηση που για πάνω από 30 χρόνια περίμενε!

Advertisement

Η δηλητηρίαση & η βοήθεια της Ανέτ

Εντελώς τυχαία, όπως είχατε δει, ο Δούκας έμαθε από τη Δόμνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας του Μελέτη! Εκείνος προσπαθεί να κρύψει την ταραχή του, αφού ξέρει πως είναι και ο βιαστής της αδελφής του! Αποφασίζει όμως να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν και να κρατήσει κρυφή την αποκάλυψη της αλήθειας! Στο μεταξύ η Δόμνα, παρόλο που είχε υποσχεθεί στον Δούκα να μην αναφέρει κάτι στον πατέρα της, εκείνη πάνω σε μια συζήτησή τους, του αποκαλύπτει πως είπε την αλήθεια για τον Μελέτη και εκείνον στον Δούκα! Ο Σωκράτης σοκάρεται και τρέμει την εκδίκηση του Δούκα! Γι’ αυτό και σχεδιάζει μεθοδικά τα βήματά του ώστε να πάρει την κόρη του και να φύγουν στο εξωτερικό! Από την άλλη, ο Δούκας δείχνει ψύχραιμος και ανήξερος!

Advertisement

Όταν οι δύο άντρες συναντιούνται, ο Σεβαστός βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και αφού γίνεται ένα ξεκαθάρισμα μεταξύ τους, στη συνέχεια ο Δούκας τον βάζει με τη βία να πιει το δηλητήριο που έχει μαζί του. Αργότερα επιστρέφει σπίτι του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα! Όμως η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει όταν η Δόμνα συναντάει τον Μελέτη και την Ανέτ, εμφανώς αναστατωμένη: «Έχετε δει καθόλου τον πατέρα μου; Μήπως συναντήθηκε με τον κύριο Σεβαστό; Τον ψάχνω από το πρωί και δεν είναι πουθενά! Ανησυχώ, δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό», τους λέει και εκείνοι προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

Ο Δούκας κατεβαίνει στο σαλόνι και ρωτάει να μάθει τι έχει γίνει. Του λένε πως ο Θέμελης έχει εξαφανιστεί και εκείνος δείχνει να ενδιαφέρεται για τη Δόμνα και προσπαθεί να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του: «Κορίτσι μου, θα πάρω κάποια τηλέφωνα σε μερικούς γνωστούς μου να μάθουμε». Όμως οι φόβοι της Δόμνας βγαίνουν αληθινοί όταν η αστυνομία ανακοινώνει πως ο Σωκράτης Θέμελης βρέθηκε νεκρός! Το σοκ για όλους είναι τεράστιο και η Δόμνα κάνει ξεκάθαρο από την αρχή πως πρόκειται για δολοφονία: «Δεν μπορεί! Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, δεν μπορεί να πέθανε από την καρδιά του, κάτι άλλο έχει γίνει! Κάποιος τον σκότωσε, είμαι σίγουρη», λέει και θρηνεί τον χαμό του, ενώ οι Σεβαστοί αποφασίζουν να τη φιλοξενήσουν και να μην την αφήσουν μόνη της τέτοιες δύσκολες ώρες. Παρόλο που ο Δούκας προσπαθεί να μην τραβήξει την προσοχή, η Μυρσίνη αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά, ενώ ο Μελέτης ανακαλύπτει πως ο Δούκας γνώριζε για τη συγγένεια που είχε μαζί του! Όμως και η Ανέτ πιέζει τον αδελφό της και εκείνος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια: «Εγώ τον σκότωσα, Ανέτ! Ναι, τον σκότωσα! Πήρε αυτό που του άξιζε! Ένας βιαστής ήταν, ένα απόβρασμα της κοινωνίας! Δεν μπορούσα να τον βλέπω να κυκλοφορεί άνετος και πετυχημένος, ενώ φέρθηκε με αυτόν τον βίαιο τρόπο στην αδελφή μου», της ομολογεί και εκείνη τον κοιτάζει σαστισμένη: «Δούκα, τι πήγες και έκανες; Τρελάθηκες; Σκότωσες έναν άνθρωπο», του τονίζει και εκείνος ζητάει τη βοήθειά της, την ώρα που ο Μελέτης και η αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με τον Σωκράτη. Η Δόμνα θα βρεθεί απέναντι από μια αποκάλυψη που θα τη συγκλονίσει καθώς το πόρισμα του ιατροδικαστή λέει πως ο Θέμελης δηλητηριάστηκε! Η κοπέλα το λέει στον Μελέτη και οι υποψίες του πέφτουν πάνω… στον Δούκα.

ΜΠΟΞ

Η Χατζίδου «καίει» την Ελένη στο δικαστήριο

Κι ενώ η δίκη του Βόσκαρη και της Ελένης βρίσκεται σε εξέλιξη, η είδηση της σύλληψης της Χατζίδου αναπτερώνει το ηθικό τόσο της Ελένης όσο και του Βόσκαρη! Η μεν Ελένη γιατί θέλει να πιστέψει μέσα της πως έστω και την έσχατη στιγμή θα επικρατήσει η λογική στην καταζητούμενη και θα πει την αλήθεια και ο δε Βόσκαρης στο γεγονός ότι εκείνη υπήρξε βαθιά ερωτευμένη μαζί του και πως θα προσπαθήσει να τον σώσει. Και δυστυχώς, οι φόβοι της Ελένης βγαίνουν αληθινοί αφού η Χατζίδου καταθέτει υπέρ του Μάνου. Μάλιστα, μεταξύ άλλων λέει πως η Ελένη Σταμίρη είναι ψεύτρα, διπρόσωπη και έχριζε ιδιαίτερης μεταχείρισης στη φυλακή ως… ερωμένη του Μάνου Βόσκαρη! Ολα πλέον είναι εναντίον της Ελένης, η οποία μαζί με τον Λάμπρο αρχίζουν να απογοητεύονται για την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης τούς αναπτερώνει τις ελπίδες καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα!

ΜΠΟΞ

«Ο Σέργιος είναι παιδί μου»

Η Δρόσω το φωνάζει σε όλο το Διαφάνι

Ο πόλεμος μεταξύ της Δρόσως και της Ασημίνας για τον μικρό Σέργιο δεν έχει τελειωμό και η καθεμία τεντώνει το σκοινί! Από τη μια η Ασημίνα και ο Νικηφόρος κανονίζουν να φύγουν στο εξωτερικό μαζί με το παιδί προκειμένου να ζήσουν ήρεμα μακριά απ’ όλους και από την άλλη ο Κωνσταντής βοηθάει τη Δρόσω να στείλει εξώδικο στην αδελφή της για να εμποδίσει μια τέτοια φυγή! Κι ενώ οι δύο αδελφές βρίσκονται σε πόλεμο, από την άλλη ο μικρός Σέργιος είναι ενθουσιασμένος με την επικείμενη μετακόμιση στο Παρίσι.

Όταν η Δρόσω μαθαίνει πως το εξώδικο δεν πτοεί την Ασημίνα και τον Νικηφόρο, τότε αποφασίζει να τραβήξει κι άλλο το σκοινί και να κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον τους! Οι δύο αδελφές είναι έτοιμες να δώσουν η καθεμία τη μάχη της για το παιδί, ενώ η Ελένη στη μέση προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει. Η Ασημίνα είναι καταρρακωμένη και αποκαλύπτει την αλήθεια στην Ουρανία, η οποία νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε τη φίλη της όταν εκείνη το χρειαζόταν! Ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκονται μπροστά στη Δρόσω, η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού: «Θα ζητήσω την επιμέλεια του γιου μου και θέλω να έρθετε ως μάρτυρες υπεράσπισης», τους λέει και εκείνοι σοκάρονται:

«Δρόσω, τι συνέβη;». Εκείνη τους απαντάει: «Θέλουν να μου πάρουν το παιδί και να φύγουν στο Παρίσι! Δεν θα αντέξω να χάσω το παιδί μου». Όμως η Ρίζω προσπαθεί να τη συνετίσει: «Κορίτσι μου, πήρες κάποτε μια απόφαση! Σε είχα προειδοποιήσει ότι μια μάνα δύσκολα αποχωρίζεται το παιδί της, αλλά εσύ το έδωσες και ο Σέργιος μεγάλωσε με πολλή αγάπη! Κοίτα, κοκόνα μου, να το ξεπεράσεις και μην τραβάς άλλο το σκοινί». Η Δρόσω συνεχίζει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της ρίχνοντας μια «βόμβα» στο χωριό όταν αποκαλύπτει στο καφενείο: «Ο Σέργιος είναι δικό μου παιδί! Δικό μου και του Νικηφόρου! Εγώ το γέννησα και η Μυρσίνη έστησε όλο αυτό το κόλπο με την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ασημίνας για να μου πάρουν το παιδί».

Όλοι είναι σοκαρισμένοι ύστερα από αυτή την αποκάλυψη! Η Ζορζέτ προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να βρούνε μια συμβιβαστική λύση με τη Δρόσω, ενώ την ίδια στιγμή στο Διαφάνι προσπαθούν να πείσουν τη Δρόσω να μην τραβήξει το σκοινί. Καμία όμως από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί!

Από την Γιάννα Παπανικολάου στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement