Άγριες Μέλισσες: Ακύλας και Κυριάκος σκοτώνονται στο ξύλο

Άγριες Μέλισσες σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ στο TV24 που κυκλοφορεί. Ο Ακύλας και ο Κυριάκος θα πιαστούνε στα χέρια. Τι θα γίνει στην συνέχεια;

Advertisement

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Η Κορίνα με τον Μπάμπη αποφασίζουν να το σκάσουν από το Διαφάνι για να ζήσουν τον έρωτά τους, αλλά ο Ακύλας δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Αφού βάζει λυτούς και δεμένους να βρουν το νεαρό ζευγάρι, στη συνέχεια πάει να βρει τον Κυριάκο με τον οποίο σκοτώνονται στο ξύλο! Το TV24 έχει καρέ-καρέ το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Advertisement

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Κορίνα, κόντρα στην επιθυμία του άντρα της, ανακοινώνει στον πατέρα της πως παίρνει διαζύγιο με τον Μελέτη και εκείνη από την πρώτη στιγμή ρίχνει όλη της την προσοχή στον παράνομο δεσμό της με τον Μπάμπη. Μέχρι που ο Ακύλας ανακαλύπτει πως η μοναχοκόρη του και μεγάλη του αδυναμία έχει δεσμό με τον γιο του Βαμβακά και έξαλλος ετοιμάζει σχέδιο εκδίκησης για να απομακρύνει τον νεαρό από την Κορίνα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Η Κορίνα με τον Μελέτη είναι αποφασισμένοι να χωρίσουν, παρά τις αντιδράσεις του Ακύλα, που θεωρεί ντροπή ένα διαζύγιο και πόσο μάλλον μέσα στην ίδια του την οικογένεια. Όμως, η αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρη του τον κάνει να υποψιάζεται πως κάτι νέο υπάρχει στη ζωή της και έτσι δίνει εντολή στα τσιράκια του να την παρακολουθούν στενά: «Θέλω να μάθετε πού πηγαίνει, με ποιον μιλάει, τι κάνει! Όλα! Τα πάντα! Και προσοχή μη σας καταλάβει».

Advertisement

Όμως, σε μια ακόμα κρυφή τους συνάντηση, ο Μπάμπης με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθούν και προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή αλλού, φοβούμενοι μην αποκαλυφθεί η σχέση τους πριν το διαζύγιο.

Ο Ακύλας ενημερώνεται για τον κρυφό δεσμό της κόρης του με τον Μπάμπη και δίνει εντολή εξόντωσης για τον νεαρό: «Δώστε ένα γερό μάθημα στον αλήτη που τόλμησε να γυρίσει να κοιτάξει την κόρη μου». Οι άντρες του Μεγαρίτη βρίσκουν τον Μπάμπη και αρχίζουν να τον χτυπάνε ανελέητα απειλώντας τον να μείνει μακριά από την Κορίνα και ο νεαρός καταλαβαίνει πως βρίσκεται μπροστά σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας της νέας του σχέσης.

Αργότερα εκείνος αιμόφυρτος πηγαίνει στο σπίτι του και η Ουρανία με τον Κυριάκο τον βλέπουν σοκαρισμένοι μέσα στα αίματα: «Τι χάλια είναι αυτά; Ποιος στο έκανε αυτό;», ρωτάει με αγωνία η Ουρανία και εκείνος της απαντάει: «Μου την έπεσαν τα τσιράκια του Ακύλα».

Ο Κυριάκος θυμώνει: «Γιατί; Μπάμπη, μίλα γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει». Και εκείνος τους ομολογεί: «Ηρέμησε, ρε πατέρα! Έμαθε για μένα και την Κορίνα… Ότι έχουμε, τέλος πάντων, είμαστε μαζί». Ο Κυριάκος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει: «Καλά το είχα καταλάβει πως τραβιέσαι με την κόρη τού Μεγαρίτη! Σε είχα προειδοποιήσει να μείνεις μακριά της! Ρε, έχεις καταλάβει τι κάνεις; Πού έχεις μπλέξει;», του φωνάζει και παράλληλα μαζί με την Ουρανία ματαιώνουν τα σχέδιά τους για να πάνε στην Αμερική.

Μπάμπης & Κορίνα το σκάνε από το Διαφάνι… Διαβάστε την συνέχεια στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement