«Άγριες Μέλισσες» – Δανάη Μιχαλάκη: Η Δρόσω απαντάει για την τρίτη σεζόν της σειράς

Στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί για τρίτη σεζόν η σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Δανάη Μιχαλάκη μιλώντας στην Real life και τον Βασίλη Μπουζιώτη. Η τηλεοπτική Δρόσω θα ήθελε να βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο αγαπημένο Διαφάνι.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Ψήνομαι, φυσικά και ψήνομαι γιατί είναι μια δουλειά που αγαπώ πάρα πολύ. Δεν γνωρίζω αν ισχύουν πράγματι οι φήμες πως θα… πάμε και του χρόνου, αλλά, ναι, το θέλω, γιατί έχουμε δεθεί πάρα πολύ όλοι οι συντελεστές – ηθοποιοί, συνεργείο κλπ. Φυσικά, δεν έχει νόημα να γίνει κάτι για να γίνει μόνο αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους εξαιρετικούς σεναριογράφους πως θα βρουν τον τρόπο να… κλέψουν το κοινό, όπως κάνουν και τώρα, στη δεύτερη σεζόν, με τις συνεχείς ανατροπές και εκπλήξεις».

Advertisement

H Δανάη Μιχαλάκη αναφέρει ακόμη πως εντυπωσιάστηκε όταν πήρε τα πρώτα σενάρια στα χέρια της και πάντα αναμένει τα επόμενα με μεγάλη λαχτάρα! «Άσε που θέλω και τα πολύ παρακάτω και δεν τα ξέρω».

Τι άλλο θα συμβεί, όμως, στην πολύπαθη Δρόσω; «Πιο πολύπαθη δεν γίνεται όντως! Αν και ποτέ δεν ξέρεις τι της επιφυλάσσουν ακόμα! Στην αρχή είχα στο νου μου πως πρόκειται για ένα αθώο, χαρούμενο πλασματάκι και βρέθηκε στην Τρούμπα» τονίζει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement