Άγριες Μέλισσες: Ελένη και Λάμπρος αναλαμβάνουν δράση – Η εκδίκησή του Βόσκαρη

Οι Άγριες Μέλισσες αναμένονται ακόμη πιο συναρπαστικές το 2021 και όπως φαίνεται η συνέχεια θα είναι καθηλωτική. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Ανδριτσάνος στο περιοδικό «Τηλέραμα».

Advertisement

Η αγαπημένη τακτική του Βόσκαρη, στις Άγριες Μέλισσες, είναι να ρίχνει τα δίχτυα του σε μικρά κορίτσια και με την αρρωστημένη γοητεία του να τα αιχμαλωτίζει. Το ίδιο κάνει και στη Σοφούλα. Η μεγάλη κόρη του κοινοτάρχη πέφτει σαν ώριμο φρούτο και τινάζει τα πάντα στον αέρα για χάρη του. Διαλύει και πάλι τον αρραβώνα της με τον Άγγελο και εκείνος κατηγορεί τον εαυτό του που, ενώ είδε τα σημάδια, δεν έδρασε νωρίτερα για να προστατεύσει τη σχέση τους.

Για ακόμα μία φορά η οικογένεια του Τόλια γίνεται το πρώτο κουτσομπολιό στο χωριό. Ο κοινοτάρχης είναι έξαλλος με την κόρη του, που εξέθεσε το όνομά της, ενώ τον εξοργίζει και η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Βόσκαρη. Στο σπίτι γίνεται κακός χαμός και οι εκρήξεις είναι καθημερινές. Αυτό το αρνητικό κλίμα εκμεταλλεύεται ο Βόσκαρης και πείθει τη Σοφούλα ότι κοντά του θα ηρεμήσει και θα ζήσει σαν βασίλισσα.

Advertisement

Η Ελένη με τον Λάμπρο αναλαμβάνουν δράση και προειδοποιούν τον Τόλια ότι ο Βόσκαρης είναι πολύ επικίνδυνος. Μάλιστα η Ελένη αναγκάζεται να θυμηθεί όσα εφιαλτικά έζησε μέσα στη φυλακή εξαιτίας του. Ο Βόσκαρης φυσικά δεν έχει ερωτευτεί τη Σοφούλα. Την έχει σαν πιόνι για την εκδίκησή του εις βάρος της Ελένης, την οποία χτίζει αργά και μεθοδικά, έχοντας εκβιαστικά ως σύμμαχό του τον Δούκα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement