Άγριες Μέλισσες: H χούντα, η εξορία και οι μαύρες μέρες που επιστρέφουν στο Διαφάνι

Ο 3ος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικός. Οι ήρωες της σειράς του ΑΝΤ1 που μας έχει συγκλονίσει από την πρώτη στιγμή, θα έρθουν αντιμέτωποι με τη χούντα και την εξορία. Η νέα σελίδα στο Διαφάνι θα ανοίξει με την έλευση του Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος είναι «εργολάβος» της χούντας και αρχηγός των Αβάντων.

Advertisement

Διαβάστε παρακάτω όλο το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα, για το περιοδικό TV O’CLOCK: O Ακύλας αποφυλακίζεται και μαθαίνοντας από τον Μελέτη πως ο αδελφός του Αχιλλέας πέθανε στο χωριό τους, αποφασίζει να μετακομίσει εκεί. Ο ίδιος θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να μάχεται τον κομμουνισμό και να υπερασπίζεται τις εθνικιστικές ιδέες του.

Πολλοί από τους ήρωες στις Άγριες Μέλισσες θα έρθουν αντιμέτωποι τόσο με εκείνον όσο και με το καθεστώς. Η έλευση της δικτατορίας θα είναι ένα νέο τραύμα για όλους στο Διαφάνι. Η τρίτη σεζόν θα διαδραματίζεται τόσο στο Διαφάνι και στη Λάρισα, αλλά και σε διάφορα νησιά στα οποία θα βρεθούν εξόριστοι κάποιοι από τους ήρωες οι οποίοι αντιμάχονται τη χούντα.

Advertisement

Και όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα Διαφάνι που ακόμα μετράει τις πληγές του από τη νύχτα που η Μυρσίνη με τον Μελέτη και τους Άβαντες έβαλαν φωτιά και έκαψαν το μεγαλύτερο μέρος του χωριού. Όλοι προσπαθούν να ξεπεράσουν τον άδικο χαμό του Μιλτιάδη και της Ανέτ και να συνεχίσουν τη ζωή τους. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως αυτό που έρχεται θα σηματοδοτήσει ακόμη πιο σκληρές καταστάσεις και οι χαρακτήρες θα έρθουν αντιμέτωποι με δυσκολίες και αναμετρήσεις για την ίδια τους τη ζωή. Εκείνοι που θα στηρίξουν τους δικτάτορες είναι και εκείνοι που θα καταφέρουν να περάσουν τα επόμενα χρόνια στο Διαφάνι χωρίς συγκρούσεις.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement