Άγριες Μέλισσες: Η απίθανη ιστορία της σειράς και οι αποκαλύψεις για την τρίτη σεζόν

Αποκαλύψεις για την ιστορία της σειράς Άγριες Μέλισσες έκαναν οι δημιουργοί στο soundis.gr. Παράλληλα αναφέρθηκαν και στην πιθανότητα να δούμε το επιτυχημένο σήριαλ τρίτη σεζόν. Όπως αποκάλυψαν η σειρά προοριζόταν αρχικά για να γίνει εβδομαδιαία και μάλιστα τύπου γουέστερν, στην Ελλάδα του 1910.

Advertisement

O Πέτρος Καλκόβαλης είπε: «Οι Άγριες Μέλισσες προοριζόταν για να γίνει μια εβδομαδιαία σειρά τύπου γουέστερν. Μια πιο σκληρή εποχή. Είχαμε γράψει μια ιστορία που είχε σχεδιαστεί για δύο σεζόν, δηλαδή η δεύτερη ήταν συνέχεια της πρώτης σεζόν και είχε σχεδιαστεί. Δηλαδή στην αρχή σκεφτήκαμε πως θα στήναμε μια ταινία. Τι θα συνέβαινε; Στη μέση πράγματι της ταινίας η Ελένη θα έμπαινε στη φυλακή και μετά όταν θα έβγαινε θα κυνηγούσε τη δικιά της δικαίωση μαθαίνοντας τι πραγματικά έχε συμβεί. Ξέραμε πώς θα πάει. Η τρίτη σεζόν είναι αχαρτογράφητα νερά».

Η Μελίνα Τσαμπάνη είπε: «Η καραμπίνα, ο κάμπος, οι τσιφλικάδες… Ήταν δηλαδή για μια τέτοια σειρά, πώς θα ήταν ένα ελληνικό γουέστερν στον κάμπο. Ήταν 1910. Και υπήρχε από την αρχή η συνθήκη ότι οι 3 αδερφές που έμεναν μόνες τους και γίνεται αυτός ο φόνος. Το είπαμε, το σημειώσαμε και τελείωσε. Μπήκε στο συρτάρι για πάντα. Έμεινε εκεί για τουλάχιστον ενάμισι χρόνο. Μετά ήταν τελείως η συγκυρία πώς το έφερε και βγήκε από το συρτάρι αυτή η ιδέα. Στην αρχή είχαμε δηλώσει με κάθε τρόπο ότι δεν θα συνεχίσει».

Advertisement

Η Μελίνα Τσαμπάνη αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να υπάρξει τρίτη σεζόν: «Η αλήθεια είναι ότι λίγο πριν τις γιορτές κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα ότι θα πάει τρίτη σεζόν χωρίς να έχει γίνει καμία κουβέντα. Ήταν δημοσιεύματα που προκάλεσαν ουσιαστικά αυτή την κουβέντα. Τότε αρχίσαμε να παίρνουμε πολλά μηνύματα από τον κόσμο που δεν τα περιμέναμε. Που έλεγαν ότι καλά θα κάνουμε και θα το συνεχίσουμε και ότι δεν ήθελαν να το αποχωριστούν. Ακόμα είμαστε σε σκέψεις, ακόμα δεν έχει παρθεί τελική απόφαση. Για εμάς είναι σημαντικό το ποια ιστορία θα πούμε γιατί ακόμα και στην περίπτωση της τρίτης σεζόν, αυτή η ιστορία τελειώνει φέτος. Άρα πρέπει να δούμε ποια θα είναι η νέα συνθήκη στην οποία το Διαφάνι θα συνέχιζε να υπάρχει. Αν δούμε ότι υπάρχει αυτή η ιστορία για να ειπωθεί, εννοείται ότι θα πούμε το ναι».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement