Άγριες μέλισσες: Η εκδίκηση, η εγκυμοσύνη, η προδοσία και το σχέδιο της «Ηγεσίας» του χωριού

Εδώ και μερικές ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες και ο νέος κύκλος έρχεται να μας συγκλονίσει ακόμη περισσότερο. Οι αλλαγές στα σκηνικά, τα σπίτια, τα έπιπλα, τα ρούχα, ακόμα και στους ήρωες θα είναι πολλές.

Advertisement

Σύμφωνα με το tv 24 η Ελένη μετά τη σύλληψη του Λάμπρου και την εξορία του, θα ζήσει τραγικές στιγμές. Μένει ξανά μόνη και το κυριότερο δεν ξέρει τίποτα για την τύχη του άντρα της. Αφού κάνει τα πάντα για να μαθαίνει νέα του και δεν μπορεί να βγάλει άκρη, αναγκάζεται να στραφεί στον Ζάχο. Βάζει στην άκρη τον εγωισμό της και του ζητάει να τη βοηθήσει, καθώς αυτός έχει τα μέσα λόγω της ιδιότητάς του. Εκείνος φυσικά της λέει ότι θα κάνει τα πάντα για να μάθει πού είναι και να μπορεί να έχει νέα του, ενώ της δίνει ελπίδες ότι ίσως μπορέσει να τον φέρει πίσω. Όμως κάνει ακριβώς το αντίθετο, προδίδοντας την εμπιστοσύνη της και γεμίζοντάς τη με ψεύτικες ελπίδες.

Ο Ζάχος Λυκογιάννςη και η απρόσμενη εμφάνισή του

Advertisement

Στη ζωή της Ελένης και όχι μόνο μπαίνει ένας παλιός της γνώριμος και παραλίγο άντρας της. Ο Ζάχος Λυκογιάννης, τον οποίο τελικά θα ενσαρκώσει ο Νίκος Κουρής ήταν ένας νεαρός ερωτευμένος με την Ελένη, που λίγο έλειψε να τον παντρευτεί. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ. γιατί η καρδιά της Ελένης ήταν δωσμένη για πάντα στον Λάμπρο. Εκείνος έφυγε και έγινε αξιωματικός του ελληνικού στρατού. Τώρα όμως οι συγκυρίες τον ξαναφέρνουν στο Διαφάνι. Όχι, δεν έρχεται για την Ελένη. Αν ήταν αυτός ο λόγος θα το είχε κάνει νωρίτερα. Τον μεταθέτει εκεί η κυβέρνηση των συνταγματαρχών και ο Ζάχος αναγκαστικά γυρίζει σε έναν τόπο που ποτέ δεν θα ξαναπήγαινε. Μάλιστα, δεν θα πάει να βρει αμέσως την Ελένη. Θα μένει μαζί με τον Παναγιώτη στο ίδιο δωμάτιο, τον οποίο γνωρίζει από μικρό παιδί και την Ελένη θα την συναντήσει τυχαία.

Το σχέδιο της «Ηγεσίας» του χωριού

Advertisement

Με την κήρυξη του στρατιωτικού νόμου, ο φόβος κυριαρχεί στο Διαφάνι. Όλοι αισθάνονται ότι κινδυνεύουν και όλοι είναι σίγουροι ότι μπαίνουν στο στόχαστρο των «τηρητών του νόμου». Έτσι η «ηγεσία» του Διαφανίου αποφασίζει νο καταστρώσει ένα σχέδιο, προκειμένου να ξεγλιστρήσει από το άγρυπνο μάτι της χούντας. Ο κοινοτάρχης ο Τόλιας σε συνεννόηση με τον ταξίαρχο Νέστορα, τον χωροφύλακα του χωριού, τον Άγγελο, αλλά και με τον διοικητή, τον Προύσαλη και τον παπα-Γρηγόρη, κάνουν ότι είναι υπέρμαχοι του νέου καθεστώτος και μάλιστα πολύ πειστικά, προκειμένου να μην τους υποψιαστεί κανείς, καθώς προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να προστατέψουν τους συγχωριανούς τους και παράλληλα να αποφύγουν να τους φέρουν κάποιους άλλους επικεφαλής στο χωριό.

Μια χαρά μέσα στο σκοτάδι

Κι ενώ όλα δείχνουν μαύρα, μια χαραμάδα χαράς μπαίνει σε δύο οικογένειες και σε όλο το χωριό. Η Σοφούλα μένει έγκυος και κάνει τον Άγγελο όσο και την οικογένεια του Τόλλια να πετάνε από χαρά καθώς θα αποκτήσουν το πρώτο τους εγγόνι. Η Παγώνα κάνει σαν τρελή, δεν αφήσει την κόρη της στιγμή από τα μάτια της, ενώ η πρώτη της έγνοια είναι η προίκα του μωρού.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement