Άγριες Μέλισσες: Η ώρα της μοιραίας συνάντησης για Κωνσταντή και Δρόσω φτάνει – Θα καταφέρει να τη βγάλει από το βούρκο;

Τα spoiler έχουν πάρει φωτιά για την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” και η αγωνία για τους ήρωες είναι μεγάλη. Στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε την πολυαναμενόμενη συνάντηση της Δρόσως με τον Κωνσταντή στην Τρούμπα. Μία συνάντηση που θα φέρει τσουνάμι εξελίξεων καθώς από εκείνο το σημείο και μετά, σκοπός του Κωνσταντή θα είναι να βγάλει τη Δρόσω από τον βούρκο στον οποίο βρίσκεται.

Advertisement

Όλα όσα θα συμβούν:

Ο Κωνσταντής θα επισκεφτεί με τον Μελέτη κάποια στιγμή την Τρούμπα. Ο Κωνσταντής όταν θα δει τη Δρόσω θα συγκλονιστεί και από εκεί και πέρα θα βάλει σκοπό της ζωής του να την επαναφέρει στον ίσιο δρόμο.

Advertisement

H Ελένη φτάνει στην Τρούμπα

Η Ελένη αρκετά αργότερα αποφυλακίζεται και ο Κωνσταντής θα την ενημερώσει για το τι συμβαίνει στη ζωή της αδελφής της. Εκείνη θα πάθει σοκ, θα συγκλονιστεί και αρκετά αργότερα θα δούμε μια πολύ δυνατή σκηνή, ίσως μια από τις πιο δυνατές σκηνές της φετινής σεζόν, τη συνάντηση της Ελένης με τη Δρόσω στην Τρούμπα. Η Ελένη θα πάει εκεί και θα τη βρει.

Advertisement

Η Λενιώ θα αποφυλακιστεί με ειδικό βούλευμα, επειδή θα σώσει από βέβαιο θάνατο την κόρη ενός υπουργού. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Διαφάνι αναζητώντας να συναντήσει ξανά τα πρόσωπα που αγαπάει. Εκεί θα βρεθεί ελεύθερη πια με το Λάμπρο αλλά και με την αδερφή της την Ασημίνα, που μεγαλώνει το παιδί της Δρόσως με το Νικηφόρο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement