«Άγριες Μέλισσες»: Η Ζωή Μεγαρίτη έρχεται και θα δημιουργήσει πολλούς εχθρούς…

H αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη επιστροφή της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έχει αρχίσει και ο ΑΝΤ1 θέλησε να μας συστήσει μία ακόμη ηρωίδα. Ο λόγος για την ηθοποιό Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία θα υποδυθεί τη σύζυγο του Ακύλα Μεγαρίτη.

Advertisement

Ποια είναι η Ζωή Μεγαρίτη

Η Ζωή Μεγαρίτη είναι η σύζυγος του Ακύλα. Μια γοητευτική γυναίκα, η οποία εδώ και χρόνια ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει και την κάνει να ασφυκτιά. Σύντομα, θα βρει παρηγοριά σε έναν απαγορευμένο έρωτα. Όμως, ο έρωτάς της θα μπει στο στόχαστρο και θα αποτελέσει παγίδα τόσο για την ίδια όσο και για τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε. Υπερπροστατευτική με τον γιο της, τον Λευτέρη, προσπαθεί να είναι πάντα η φωνή της συμφιλίωσης ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του.

Advertisement

Ο επικείμενος γάμος της κόρης της με τον Μελέτη δεν την βρίσκει σύμφωνη, αλλά πάνω απ’ όλα την ενδιαφέρει η ευτυχία της κόρης της. Η μετακόμιση της οικογένειάς της στο Διαφάνι δεν ήταν στις προτεραιότητές της, αλλά σύντομα θα βρεθεί και η ίδια στο επίκεντρο καθώς ο άντρας της, ο Ακύλας, θα δημιουργήσει πολλούς εχθρούς…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement