Άγριες Μέλισσες – Κωνσταντής Vs Νικηφόρος: Oι δύο Σεβαστοί αντιμέτωποι και για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου

Οι εξελίξεις στο σενάριο της καθηλωτικής σειράς Άγριες Μέλισσες θα είναι πολλές και στα επόμενα επεισόδια. Τα δύο αδέλφια της οικογένειας Σεβαστού, Κωνσταντής και Νικηφόρος θα βρεθούν για μία ακόμη φορά αντιμέτωποι καθώς ο πρώτος θα πάρει το μέρος της Ασημίνας σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού.

Advertisement

Όλες οι εξελίξεις σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλέραμα»

Ο Κωνσταντής είναι ο πρώτος που θα βρει απέναντί του ο Νικηφόρος. Όχι ότι δεν το περίμενε βέβαια, αφού η κόντρα τους κρατάει χρόνια. Άλλοτε για την αγάπη των γονιών τους, άλλοτε για την εύνοια του πατέρα τους, άλλοτε για την πρωτοκαθεδρία στο εργοστάσιο, τώρα για τον Σέργιο… Ο Κωνσταντής στηρίζει την πάγια θέση της αγαπημένης του Δρόσως να είναι κοντά στο παιδί της, όμως, τηρεί πια μια ακριβοδίκαιη στάση, δίπλα στην Ελένη, και στηρίζει τον αγώνα της Ασημίνας να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

Advertisement

Η Ανέτ είναι το δεύτερο πρόσωπο στην οικογένεια των Σεβαστών που προσπαθεί να σταματήσει την «τρέλα» του Νικηφόρου. Μπορεί να τον φιλοξένησε για χρόνια στο Παρίσι και να έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο μαζί του, να τον βοήθησε πρόσφατα να «δραπετεύσει» μαζί με τη γυναίκα του, δίνοντάς του ξανά τα κλειδιά του σπιτιού της στο Παρίσι, όμως θα τη δούμε να έρχεται σε κόντρα μαζί του. Άλλωστε πια, οι αδελφές Σταμίρη είναι οικογένειά της και τους το έχει πει.

Η Ανέτ μάλιστα βοηθά στην επούλωση των πληγών που έχουν ανοίξει στο σπιτικό των αδελφών Σταμίρη. Έχει εξάλλου αρκετά κοινά με τη Δρόσω, γέννησε αλλά δεν μεγάλωσε η ίδια το παιδί της. Για την Ανέτ όμως προτεραιότητα είχε πάντα η ψυχική ηρεμία του γιου της, γι’ αυτό του έκρυψε ότι η γέννησή του ήταν το αποτέλεσμα του βιασμού της. Και αυτό τελικά ακολουθεί και η Δρόσω.

Advertisement

Η Μυρσίνη αλλά και η Πηνελόπη επίσης προσπαθούν να σταματήσουν τον Νικηφόρο από τη διεκδίκηση του Σέργιου. Μάλιστα η πρώτη πηγαίνει το παιδί στην Ασημίνα, πυροδοτώντας βέβαια την έντονη αντίδραση του γιου της. Παρά το σκληρό της πρόσωπο, είναι και η ίδια μητέρα και γνωρίζει τον πόνο που βιώνει μια μάνα για το παιδί της, για οποιονδήποτε λόγο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement