«Άγριες Μέλισσες»: Μέχρι που θα φτάσει η Ελένη για να ξεφορτωθεί τον Βόσκαρη;

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν με καταιγισμό εξελίξεων την ερχόμενη Δευτέρα 4/1. Στα νέα επεισόδια οι ανατροπές θα είναι πολλές και μερικές από αυτές μας παρουσιάζει το περιοδικό Mytv.

Advertisement

Μετά την τελευταία επίθεση του Βόσκαρη, η Ελένη αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τον ξεφορτωθεί. Ξέρει, όμως, πως είναι δύσκολο και πως ό,τι και να σκεφτεί, ναυαγεί αφού εκείνος έχει πια εδραιώσει τη θέση του και έχει καλύψει τα ίχνη του σε όσα έχει προκαλέσει.

Παράλληλα ο Νικολαϊδης καταφτάνει ξανά στο Διαφάνι και ανακρίνει τον Νέστορα για την εξαφάνιση και τον φόνο του Μπεκιάρη. Ο Βόσκαρης εκμεταλλεύεται την υπόθεση του Νέστορα για να στοχοποιήσει την Ελένη, η οποία καταλήγει ξανά στα χέρια του. Η ίδια σοκάρεται όταν πληροφορείται για το ένοχο παρελθόν του Κυπραίου και του Νέστορα. Ο Βόσκαρης, από την άλλη, θέλει να βρει στοιχεία ώστε να την ενοχοποιήσει πως εμπλέκεται στην υπόθεση και με αυτό τον τρόπο να τη στείλει και πάλι πίσω στο κελί της φυλακής. Από την ανάκριση, όμως, της Ελένης αποδεικνύεται πως δεν γνώριζε τίποτα. Λίγες ώρες αργότερα, η Ελένη βρίσκεται μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη που θα της δώσει τα όπλα να πολεμήσει τον Βόσκαρη.

Advertisement

Συναντάει μια γυναίκα, τη Λέτα, η οποία γνώριζε και εκείνη πολλά για τα βασανιστήρια που έχουν περάσει γυναίκες στα χέρια του Βόσκαρη. Οι δυο τους αποφασίζουν να συμμαχήσουν και προσπαθούν να βρουν γυναίκες για να μαζέψουν μαρτυρίες εναντίον του. Ωστόσο, θέλουν τα βήματα τους να είναι πολύ προσεκτικά καθώς αν ο Βόσκαρης ανακαλύψει πως τον ερευνούν η ζωή τους θα κινδυνεύσει. Τις επόμενες μέρες, η Λέτα βρίσκει τρόπο να στριμώξουν το γιατρό που έκανε έκτρωση στην Ελένη. Ωστόσο, πριν προλάβουν να χαρούν, ο Βόσκαρης ξεμοναχιάζει τη Λέτα και προσπαθεί να μάθει τα σχέδια τους. Εκείνη κάνει τα πάντα για να γλιτώσει από τα χέρια του και να μην του αποκαλύψει τίποτα.

Τις επόμενες μέρες, ο Βόσκαρης συνεχίζει τις έρευνες για τον φόνο του Γεωργαλά και ακολουθεί τα στοιχεία που τον οδηγούν σε έναν μοναχό της Μονής Εσταυρωμένου. Ο αγώνας δρόμου ανάμεσα σε αυτόν και την Ελένη για το ποιος θα προλάβει να κλείσει τον άλλον στην φυλακή έχει ξεκινήσει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement