Άγριες Μέλισσες: Μετά την αποψινή αποκάλυψη τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο…

Μία αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω κάτω έρχεται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ο Μιλτιάδης οργισμένος από τη συμπεριφορά του Νικηφόρου, ρίχνει τη βόμβα και αποκαλύπτει στο Δούκα, ένα τραγικό μυστικό…

Advertisement

Ο Δούκας συνεχίζει να μην υποχωρεί και κρατάει σκληρή στάση απέναντι στον Συνεταιρισμό, με την Ελένη και τους υπόλοιπους αγρότες να ετοιμάζονται να τραβήξουν κι εκείνοι το σκοινί.

Η Σοφούλα ξεκινάει για το μοναστήρι, παρά τις προσπάθειες των γονιών της να της αλλάξουν γνώμη, ενώ ο Προκόπης παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει τη Λέτα. Η Ασημίνα και η Δρόσω περιμένουν με ανυπομονησία τη μέρα που θα κρατήσουν τον μικρό Σέργιο, όμως ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια.

Advertisement

Ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα απ’ το να μάθει τον δολοφόνο του Θέμελη. Θα τα καταφέρει ή η βοήθεια του Αχιλλέα θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες; Ο Νικηφόρος αποφασίζει να στηρίξει, προς το παρόν, την πλευρά του Δούκα και η κατάσταση στον Συνεταιρισμό θα βγει εκτός ελέγχου.

Ο Μιλτιάδης, οργισμένος με τη στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό απ’ το παρελθόν που θα κλονίσει συθέμελα την οικογένειά του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement