Άγριες Μέλισσες: Μία ακόμη βόμβα σκάει στο Διαφάνι

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα επεισόδια. Στη συνέχεια αναμένεται να έρθουν τα πάνω κάτω, καθώς πολλά από τα ανοιχτά μέτωπα είναι έτοιμα να κλείσουν.

Advertisement

Διαβάστε αναλυτικά όσα διαβάσαμε σε δημοσίευμα του περιοδικού «MYTV».

Ο Μιλτιάδης καταστρέφει την ημέρα των εγκαινίων του εργοστασίου του Δούκα και τότε ο τελευταίος με τον Μελέτη αποφασίζουν να τον εκδικηθούν. Ο Μελέτης, στις Άγριες Μέλισσες, έρχεται αντιμέτωπος με τον Μιλτιάδη και σχεδιάζει να τον φέρει στα όριά του. Τον προκαλεί λεκτικά και οι δυο τους συγκρούονται ακόμη μία φορά. Ο Μιλτιάδης δείχνει πια να έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο των κινήσεών του και κανείς δεν μπορεί να τον ηρεμήσει. Ο Λάμπρος και η Βιολέτα φοβούνται μην επαναληφθούν τα παλιά και προσπαθούν να τον προστατεύσουν, αν και ακόμη ο δάσκαλος σκέφτεται πως η πιο σωστή λύση είναι να τον κλείσει σε ίδρυμα.

Advertisement

Ο Δούκας με τον Μελέτη συνεχίζουν το σχέδιό τους και καταγγέλλουν τον Μιλτιάδη. Η είδηση σκάει σαν βόμβα στο χωριό. Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, στις Άγριες Μέλισσες, το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και τον Δούκα όλο και μεγαλώνει, καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν. Για πρώτη φορά, ο Κωνσταντής αποστασιοποιείται τόσο από τον πατέρα του όσο και από τον ξάδελφό του. Ο Μιλτιάδης, από την άλλη, κάνει τα πάντα προκειμένου να μην εμφανιστεί μπροστά στον εισαγγελέα, ενώ ο συνεταιρισμός πιέζει την Ελένη να προχωρήσουν την απάτη με τα καπνά, προκειμένου να αποζημιωθούν για τις σοδειές τους.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement