Άγριες Μέλισσες: O Κωνσταντής σπάσει τη σιωπή του και σοκάρει…

Δραματικές εξελίξεις έρχονται στο Διαφάνι όσο η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 πλησιάζει προς το μεγάλο φινάλε. Στις Άγριες Μέλισσες έρχονται ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Advertisement

Η υπόθεση της δολοφονίας του Θέμελη στη δημοφιλή σειρά έχει φέρει όλους τους ήρωες στα όριά τους. Ο Δούκας προσπαθεί με τη βοήθεια του Μελέτη να καλύψει τα ίχνη του, όμως τα μέτωπα που έχουν ανοίξει είναι πολλά. Ο Κωνσταντής όπως αποκαλύπτει το περιοδικό MYTV έχει αποστασιοποιηθεί από τις κινήσεις του πατέρα του και αποφασίζοντας να εγκαταλείψει το πατρικό του, έδειξε τις προθέσεις του.

Όσο απομακρύνεται από τον Δούκα τόσο κοντά έρχεται στον Νικηφόρο, αφού αντιλαμβάνεται ότι, παρά τις διαφορές τους, μπορεί να τον εμπιστευτεί. Αυτό που βαραίνει περισσότερο τον Κωνσταντή είναι ο θάνατος του Γιάννου, που ακόμα δεν έχει τολμήσει να αποκαλύψει σε κανέναν όσα έγιναν εκείνο το βράδυ. Στα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Κωνσταντής αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή του και να εξομολογηθεί στον αδερφό του τα πάντα για τη δολοφονία του Γιάννου.

Advertisement

Ο Κωνσταντής του λέει πως ο θάνατος του ξαδέρφου τους ήταν δολοφονία. Συγκεκριμένα, ο Μελέτης τον έπνιξε επειδή νόμιζαν ότι έχει σκοτώσει τον Σέργιο. Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Γνώριζε ότι ο πατέρας του εμπλέκεται, αλλά όχι ότι σκότωσε τον ίδιο του τον ανιψιό. Ωστόσο, ο Δούκας δεν κινδυνεύει μόνο από τους γιους του αλλά και από την αδερφή του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement