«Άγριες Μέλισσες»: Ο πόλεμος στο σπίτι των Σεβαστών θα είναι πιο άγριος από ποτέ

Έρχονται για μια ακόμη εβδομάδα να μας καθηλώσουν. Ο πόλεμος στο σπίτι των Σεβαστών θα είναι πιο άγριος από ποτέ και οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές.

Advertisement

Δείτε στο αποψινό επεισόδιο:
Όλο το χωριό είναι στο γλέντι του γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως και οι αδελφές Σταμίρη έρχονται πιο κοντά. Ο Νικηφόρος πηγαίνει τον Σέργιο στο σπίτι τους και η Ασημίνα με τη Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές με το παιδί.

Η Πηνελόπη επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών και όλοι υποψιάζονται πως έχει να κάνει με τον Μελέτη, που ελπίζει και πάλι πως θα είναι μαζί με την αγαπημένη του. Ο Αλέξης, καταρρακωμένος από τον χωρισμό τους, επικεντρώνεται στην υπόθεση του Θέμελη.

Advertisement

Ο Δούκας βεβαιώνεται για την προδοσία του Νικηφόρου.
Πώς θα αντιδράσει απέναντι στον γιο του που συνεχίζει να τον προκαλεί; Ο Λάμπρος με την Ελένη ανακαλύπτουν ότι ο Μιλτιάδης έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του όταν τους αποκαλύπτει τι ομολόγησε στον Δούκα. Ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το τμήμα και πήρε το σημείωμα και η ομολογία της Ανέτ θα τους το επιβεβαιώσει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement