«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Αυτή η γυναίκα βρίσκει φρικτό θάνατο από τα χέρια του Βόσκαρη

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται με ακόμη περισσότερες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. Ένας ακόμη φόνος θα φέρει ταραχή στο πιο διάσημο χωριό της Ελλάδας, το Διαφάνι. Ο Μάνος Βόσκαρης νιώθοντας τον κλοιό να στενεύει γύρω του, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και βγάζει από τη μέση μία γυναίκα στην προσπάθεια του να κλείσει ένα ακόμη στόμα.

Advertisement

Όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις φέρνει στο φως το περιοδικό TV O’CLOCK:

O Βόσκαρης όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον άντρα μια κακοποιημένης γυναίκας, συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο. Έτσι, παίρνει την Σοφούλα και μετακομίζουν σε νέο σπίτι. Κι ενώ εκείνη του δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη και τακτοποιεί τα πράγματά τους, εκείνος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη.

Advertisement

Μια είδηση, σοκάρει την Ελένη και ίσως να βάλει φρένο στα σχέδιά της. Μία από τις γυναίκες που είναι μάρτυρας στη δίκη του Βόσκαρη, η Μαρία Μαδούρου, εντοπίζεται δολοφονημένη. Η είδηση του θανάτου της συγκλονίζει την Ελένη. Η Μαρία, ύστερα από πιέσεις της Ελένης δέχτηκε να καταθέσει εναντίον του πρώην διευθυντή των φυλακών και τώρα είναι νεκρή, αφήνοντας ορφανά τα παιδιά της.

Η Ελένη καταρρέει, ενώ την ίδια στιγμή η Σοφούλα βλέπει για πρώτη φορά ένα διαφορετικό πρόσωπο του άντρα της, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από κάποιον που προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει. Από την άλλη, η Ελένη είναι τρομοκρατημένη, καθώς ο Βόσκαρης της απέδειξε ότι είναι ικανός για όλα, αλλά και γιατί πια μειώθηκαν οι πιθανότητες να τον κλείσει στη φυλακή.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement