Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ένας ακόμη ήρωας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του στον 3ο κύκλο

Τα νέα επεισόδια των Άγριων Μελισσών γράφονται αυτή την περίοδο και το μόνο σίγουρο είναι ότι και η 3η σεζόν θα μας καθηλώσει. Όπως γνωρίζουμε ήδη θα μεταφερθούμε στα χρόνια της χούντας και θα δούμε το Διαφάνι υπό τον “ζυγό” των συνταγματαρχών.

Advertisement

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Τηλέραμα”, ο κουρέας του χωριού, ο Προκόπης, θα είναι από τα πρόσωπα που θα υποφέρουν από το νέο καθεστώς καθώς θα υποστεί σκληρά βασανιστήρια και θα βρεθεί εξόριστος. Η μοίρα θα φέρει τον Προκόπη κοντά με έναν μακρινό του συγγενή, τον Ζάχο. Κάποτε ο Προκόπης είχε συμπαρασταθεί στον ξάδελφό του και τη θεία του, τη Μάρω. Τώρα συναντιούνται και πάλι, υπό διαφορετικές συνθήκες, δύσκολες.

Ο Ζάχος είναι στρατιωτικός, αλλά έχει παρελθόν. Προέρχεται από οικογένεια που έχει κυνηγηθεί πολύ κατά τον εμφύλιο. Έχει μνήμες στην καρδιά του που δεν του επιτρέπουν να ακολουθεί αδιαμαρτύρητα τις εντολές των ανωτέρων του στις Άγριες Μέλισσες. Πρέπει όμως να είναι και πολύ προσεκτικός.

Advertisement

Χρωστάει στον Προκόπη, όπως χρωστάει και στον Λάμπρο, ο οποίος κάποτε επίσης τον είχε βοηθήσει. Και πρόκειται για έναν ακέραιο χαρακτήρα, που άλλωστε είχε καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση, αλλά όχι την καρδιά, της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες, με την οποία για ένα σύντομο διάστημα υπήρξε αρραβωνιασμένος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement