«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: H απρόσμενη φυγή για το Παρίσι που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων

Οι εξελίξεις τρέχουν στις «Άγριες Μέλισσες» και οι ήρωες προσπαθούν να προλάβουν να σώσουν ότι έχει απομείνει. Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στον αέρα του «Ευτυχείτε!» Ασημίνα και Νικηφόρος θα πάρουν μία σημαντική απόφαση. Η πρώτη μαζί με τη Δρόσω θα συμμαχήσουν για να «κρατήσουν» τον μικρό Σέργιο αλλά αυτή η συμμαχία δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος παίρνουν τον μικρό Σέργιο και πηγαίνουν στο Παρίσι μακριά από όλους και από όλα. Όλα αυτά με την βοήθεια της Ανέτ που θα τους δώσει το σπίτι της. Τα γεγονότα όμως θα τους φέρουν πίσω στο Διαφάνι κακήν κακώς.

Advertisement

Δείτε το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του Open:

Στο αποψινό επεισόδιο (9/2) η εξαφάνιση της Σοφούλας και του Βόσκαρη προκαλεί αναστάτωση στο χωριό. Οι δυο τους θα παντρευτούν κρυφά, αφού η Σοφούλα πει ψέματα στον ιερέα για την ηλικία της. Ο Μιλτιάδης υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος και ο Δούκας θα στήσουν παγίδα στον Συνεταιρισμό και την ημέρα που ετοιμάζονται να υπογράψουν το καινούριο καταστατικό, αποφασίζει να διαλύσει τη σκευωρία του αδελφού του. Θα καταφέρει να πείσει και τους υπόλοιπους; Ο κρυφός δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή θα πέσει στην αντίληψη κάποιου, που είναι γνωστός για τους μπελάδες που προκαλεί – είναι ο Μπάμπης.

Advertisement

Η σχέση του Μελέτη και της Ζωρζέτ δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Η Μυρσίνη σοκάρεται όταν ανακαλύπτει τα πραγματικά σχέδια του Δούκα για τον γάμο τους, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος θα πληροφορηθούν απ’ τον Αλέξη, μια τεράστια ανατρεπτική εξέλιξη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement