Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η αποκάλυψη για το μέλλον του Λάμπρου

Το μαρτύριο του Λάμπρου στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Λέρου συνεχίζεται και οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι ραγδαίες.

Advertisement

Μετά τον Μπάμπη σειρά έχει ο Προκόπης, για να επιστρέψει από τη Λέρο στο Διαφάνι. Ο κουρέας συγκινημένος φτάνει κοντά στους αγαπημένους του και τους εξιστορεί όλα όσα πέρασαν μαζί με τον Λάμπρο στο στρατόπεδο. Η Ελένη μαθαίνει πολύτιμες πληροφορίες που θα της φανούν χρήσιμες στο να βοηθήσει τον δάσκαλο, αλλά ζητάει από την Ασημίνα να μην αποκαλύψει στον Πέτρο όσα έμαθαν καθώς πρέπει να είναι διακριτικοί για να μην κινήσουν υποψίες.

Τις επόμενες μέρες η Ελένη και οι υπόλοιποι ξεκινούν μια δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή. Να βρουν τα πτώματα του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του και να γλιτώσουν τον Λάμπρο από βέβαιη καταδίκη. Την ίδια προσπάθεια κάνει και η Ασφάλεια, όμως όλοι δίνουν μάχη με τον χρόνο.

Advertisement

Μια είδηση έρχεται να τους αιφνιδιάσει όλους. Ο βασιλιάς κάνει αντικίνημα και αυτό δίνει ελπίδες σε όλους στις Άγριες Μέλισσες και αυτό δίνει ελπίδες πως ίσως ξημερώσει μια άλλη μέρα.

Ο εφιάλτης του Λάμπρου λαμβάνει τέλος μιας και τον ενημερώνουν πως επιστρέφει στο σπίτι του, ύστερα από πολλούς μήνες εξορίας.

Advertisement

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement