Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η αποκάλυψη του Κωνσταντή, η καθοριστική απόφαση του Νικηφόρου και το αδιέξοδο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, το Διαφάνι για πρώτη φορά στην ιστορία του, περνάει μια μέρα που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες προσεχώς για τους ήρωες και οι αποκαλύψεις θα φέρουν για άλλη μια φορά τα πάνω κάτω.

Advertisement

Το περιοδικό MYtv παρουσιάζει όλα όσα πρόκειται να συμβούν.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντή πως ο Δούκας κρύβεται πίσω από την συμφωνία με τον Ιγνατιάδη έχει συγκλονίσει τον Νικηφόρο. Ο ίδιος δεν μπορεί να συγχωρέσει στον εαυτό του ότι για ακόμη μία φορά έπεσε θύμα του Δούκα και ότι ο πατέρας του τον εξαπάτησε προκειμένου να αποκτήσει ξανά εξουσία. Ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, αλλά καταλήγει σε αδιέξοδο, γεγονός που τον ρίχνει περισσότερο ψυχολογικά.

Advertisement

Την ίδια ώρα, η Ασημίνα είναι ανάμεσα σε αυτόν, το παιδί και την Δρόσω και προσπαθεί απελπισμένα να βρει μια ισορροπία για να μη διαλυθούν όλα. Ο Κωνσταντής συνεχίζει να υποστηρίζει την Δρόσω παρά τον χωρισμό τους, ενώ η Μυρσίνη προσπαθεί να τον φέρει με τα νερά της. Τις επόμενες μέρες, το Διαφάνι για πρώτη φορά στην ιστορία του, περνάει μια μέρα που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη.

Η ανακωχή απλώνεται απ’ άκρη σε άκρη ενώ τόσο οι Σταμίραινες όσο και οι Σεβαστοί βιώνουν μια μεγάλη χαρά στο σπιτικό τους. Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σκιάσει αυτή τη μέρα. Στο σπίτι των Σεβαστών έχουν γιορτή καθώς η Πηνελόπη είναι έγκυος, ενώ, λίγο μετά, η Δρόσω με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να συνεχίσουν να βλέπονται κρυφά.

Advertisement

Ωστόσο, ο Νικηφόρος δεν δείχνει να συμμερίζεται τη χαρά της οικογένειάς του, βυθίζεται σε θλίψη και συνειδητοποιεί πως από τη στιγμή που πήγε στο Διαφάνι άλλαξε όλη του η ζωή. Έτσι παίρνει μια καθοριστική απόφαση για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να πάρουν τον μικρό Σέργιο και να φύγουν για πάντα από το χωριό. Εκείνη αιφνιδιάζεται καθώς ένιωθε να απομακρύνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο από τον άντρα της και δεν ξέρει αν μπορεί να τον ακολουθήσει. Όμως, όλα ανατρέπονται τις επόμενες μέρες.

Ένα νέο πρόβλημα ξεσπάει στο σπίτι των Σεβαστών, όταν ο Σέργιος βρίσκει τα αποκόμματα των εφημερίδων από τη δίκη της Ελένης. Ο μικρός ανακαλύπτει με τον χειρότερο τρόπο τον πραγματικό λόγο που η Ελένη μπήκε στη φυλακή και έχει ταραχθεί ανεπανόρθωτα. Η έκρηξη της Μυρσίνης ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά, αλλά εκείνη δείχνει αμετανόητη, παρά τις επικρίσεις όλης της οικογένειας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement