Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η εντολή εξόντωσης του Λάμπρου

Έναρξη γυρισμάτων σε λίγες μέρες για τις Άγριες Μέλισσες οι οποίες επιστρέφουν με τον 3ο συγκλονιστικό κύκλο. Νέα σκηνικά, τοποθεσίες αλλά και νέα πρόσωπα έρχονται να συγκλονίσουν το φανατικό κοινό της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1. Τι θα συμβεί ανάμεσα σε Λάμπρο και Ελένη και ποια νέα πρόσωπα θα φέρουν αναταράξεις στη σχέση τους;

Advertisement

Όλο το ρεπορτάζ από το περιοδικό TV24.

Ο Ζάχος, επιστρέφει στο Διαφάνι και βρίσκει παντρεμένη την Ελένη με τον Λάμπρο. Πάντα, φυσικά, ήξερε ότι για εκείνη, ο δάσκαλος ήταν ο άντρας της ζωής της και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο δεν είχαν προχωρήσει τη σχέση τους σε γάμο. Ο Ζάχος, αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, ζητάει μετάθεση και φεύγει από το χωριό, γιατί δεν μπορεί, να διαχειριστεί τον χωρισμό του από την Ελένη. Τα χρόνια έχουν περάσει και το νέο καθεστώς της χούντας τον φέρνει ξανά πίσω.

Advertisement

Την ίδια στιγμή, ο Ακύλας δρώντας παρασκηνιακά και για να εκδικηθεί τον θάνατο του αδελφού του, του Αχιλλέα Μεγαρίτη, φροντίζει να στείλει τον Λάμπρο στην εξορία. Η Ελένη μένει πίσω, απελπισμένη, που για μια ακόμα φορά η ζωή τη χωρίζει με τον άντρα της και μάλιστα σε μια περίοδο που προσπαθούσαν να ορθοποδήσουν μετά την καταστροφή. Ωστόσο δεν λυγίζει και προσπαθεί να προχωρήσει με τις αδελφές της, όταν μαθαίνει ότι στο Διαφάνι βρίσκεται ο Ζάχος.

Η συνάντηση τους είναι αναπόφευκτη και η Ελένη του εξιστορεί τι έχει συμβεί στη ζωή της και ότι ο Λάμπρος βρίσκεται στην εξορία, άδικα κατηγορούμενοι για δράση κατά της κυβέρνησης. Ο Ζάχος είναι συμπονετικός απέναντί της, της συμπαραστέκεται σαν φίλος και δείχνει ότι είναι εκεί για να την προστατέψει αλλά και να τη βοηθήσει.

Advertisement

Η Ελένη αισθάνεται ότι έχει κάποιον δίπλα της που μπορεί να κάνει κάτι και να φέρει τον Λάμπρο πίσω από την κόλαση που ζει. Ο Ζάχος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει την Ελένη και δεν έχει φτιάξει τη ζωή του, βρίσκει την ευκαιρία για να την κρατήσει κοντά του και -γιατί όχι,- να την απομακρύνει εντελώς από τον Λάμπρο.

Έτσι αρχίζει να της δίνει ελπίδες ότι έχει τις γνωριμίες και μπορεί να μεσολαβήσει ώστε να αφήσουν ελεύθερο τον άντρα της. Ωστόσο, παρότι ο ίδιος δεν είναι κακός άνθρωπος, καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο, τυφλωμένος από την αγάπη του για την Ελένη. Κάθε μέρα βρίσκεται κοντά της και κάθε μέρα της υπόσχεται ότι δεν θα αργήσει η επιστροφή του Λάμπρου και ότι όλα τα έχει δρομολογήσει. Οι μέρες όμως περνάνε και ο Λάμπρος όχι μόνο δεν επιστρέφει στο Διαφάνι και στην Ελένη, αλλά ο Ζάχος κανονίζει να τον κρατάει όσο πιο πολύ γίνεται στην εξορία, με σκοπό να έχει την ευκαιρία να ξανακάνει ίσως δική του την Ελένη…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement