Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Νικηφόρος Vs Ασημίνα – Ιδού ποιος θα πάρει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου

Ακόμη ποιο συναρπαστική θα είναι η συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Οι εξελίξεις στο σενάριο της αγαπημένης μας σειράς θα είναι ραγδαίες όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε του δεύτερου κύκλου.

Advertisement

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και τον Νικηφόρο για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου, θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr παρά το ότι η πλευρά του Νικηφόρου θα αναφέρει τον πρότερο επαγγελματικό βίο της Δρόσως στην Τρούμπα, το δικαστήριο θα δώσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου στις δύο γυναίκες, αφού η απόφαση θα είναι υπέρ της Ασημίνας.

Advertisement

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 131: Ο Κωνσταντής και η Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτά τους. Όμως, η σχέση της με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά όταν η αδελφή της, της ανακοινώνει την ανατρεπτική πρόταση του Νικηφόρου. Ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα μετά από, επίσης, μία απρόβλεπτη πρόταση του Νικηφόρου. Τι θα αποφασίσει; Και τι νέες φουρτούνες θα φέρει η απόφασή του στην οικογένεια των Σεβαστών;

Advertisement

Ο Βόσκαρης δέχεται στη φυλακή την επίσκεψη μιας γυναίκας που θα φέρει καινούριες ανατροπές. Ο Λάμπρος ανακοινώνει στον Μιλτιάδη μια απόφαση που θα προκαλέσει τριγμούς στη σχέση τους. Η Ελένη, με τη βοήθεια της Ρίζως, αποφασίζει να ρίξει φως σε μια προσωπική της υπόθεση, ενώ ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει τον δολοφόνο του Θέμελη. Έφτασε, στις Άγριες Μέλισσες, η ώρα να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του;

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement