«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: O Δούκας δίνει τη χαριστική βολή στην Μυρσίνη

Tη γη κάτω από τα πόδια της χάνει η Μυρσίνη στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες αφού ο Δούκας αποφασίζει να της δώσει τη χαριστική βολή. Η ώρα του διαζυγίου φτάνει για τους δύο ήρωες της σειράς του ΑΝΤ1 και σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, η απόφαση είναι του Δούκα και ασφαλώς θα φέρει τα πάνω κάτω.

Advertisement

Η σχέση του Δούκα με την Μυρσίνη έχει στην ουσία τελειώσει, έχουν φτάσει στα άκρα, ο γάμος τους είναι πλέον τυπικός. Ο Δούκας, λοιπόν, παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Θα γίνει ένας πολύ μεγάλος καβγάς με την Μυρσίνη και θα της ανακοινώσει ότι θα πάρουν διαζύγιο, ότι τελείωσε οριστικά και θα πάνε σε δικηγόρο. Η Μυρσίνη σοκάρεται, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, καταρρέει.

Ο Δούκας της λέει κάτι ακόμα χειρότερο στη συνέχεια. Ότι θα φύγει από το σπίτι και θα μετακομίσει στο σπίτι που έχουν οι Σεβαστοί στη Λάρισα. Στη συνέχεια, ο Δούκας συγκαλεί οικογενειακό συμβούλιο και ανακοινώνει στα παιδιά του ότι χωρίζει. Παθαίνουν όλοι σοκ. Θα υπάρξει, όμως, σε εκείνο το σημείο, μια ανατροπή και θα δούμε αν θα φρενάρει οριστικά το διαζύγιο ή αν θα προχωρήσει σε δεύτερο χρόνο.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement