Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Δούκας πετάει την Πηνελόπη στον δρόμο

Συγκρούσεις και δραματικά γεγονότα έρχονται προσεχώς στο πιο διάσημο χωριό της ελληνικής τηλεόρασης. Τα πάντα ανατρέπονται μέρα με τη μέρα στις ζωές των ηρώων στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 και η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική.

Advertisement

Σύμφωνα με spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», η Πηνελόπη απογοητευμένη με τον Μελέτη προχωρά και αποδέχεται την πρόταση γάμου του εισαγγελέα Γραμματικού. Μια πρόταση που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Δούκα. Η Πηνελόπη θα πάρει θέση και δηλώνει ότι θα παντρευτεί παρά την άποψη του πατέρα της, ο οποίος παίρνει μια σκληρή απόφαση και την πετάει στον δρόμο. Και τα δύο αδέλφια της θα τη στηρίξουν. Η Πηνελόπη θα μετακομίσει σε σπίτι μαζί με τον εισαγγελέα, όπου θα δεχθεί την επίσκεψη της Μυρσίνης αλλά και του Μελέτη

Στο αποψινό επεισόδιο, η Ελένη θα δεχτεί ένα μεγάλο και ανέλπιστο δώρο από τον Πεσματζή, ως δείγμα ευγνωμοσύνης που έσωσε την κόρη του. Θα πάρει χάρη και δεν θα χρειαστεί να γυρίσει στη φυλακή. Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ολοκληρωτική ήττα του. Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη αλλά ήδη κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement