Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο ήρωας που θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Μία ακόμη βόμβα θα πέσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η αποκάλυψη του εγκλήματος στο οποίο θα φτάσει για άλλη μια φορά ο Δούκας, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό και συγκλονίζει τους ήρωες.

Advertisement

Διαβάστε αναλυτικά όσα διαβάσαμε στο δημοσίευμα του περιοδικού Τηλέραμα και το ρεπορτάζ του Βασίλη Ανδριτσάνου.

Όλα ξεκινούν όταν ο Αλέξης βρίσκει τον Λούβαρη, έναν μάρτυρα που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με το φόνο του Θέμελη. Ίσως αυτή να είναι η μία και μοναδική του ευκαιρία να στείλει τον πρώην πεθερό του στη φυλακή, ώστε να πληρώσει επιτέλους για όλα όσα έχει κάνει. Ο Γραμματικός πιέζει τον Λούβαρη να καταθέσει όσα είδε την ημέρα του φόνου του Θέμελη. Είναι σίγουρος ότι ξέρει, αλλά φοβάται να μιλήσει.

Advertisement

Ο Δούκας δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει. Ο σκληρός και αδίστακτος Σεβαστός δεν μπορεί να αφήσει τίποτα στην τύχη. Το ίδιο βράδυ αποκαλύψεις που συγκλονίζουν βγαίνουν στο φως, θύματα και θύτες επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου για τη νίκη και η νύχτα βάφεται με αίμα.

Κανείς δεν τα βάζει με τον Δούκα ή μάλλον κανείς που τα βάζει με τον Δούκα δεν τη βγάζει καθαρή. Το κατεστημένο του ισχυρού άντρα του Διαφανίου και η αυλή γύρω του δεν θα άφηναν ποτέ εκτεθειμένο τον προστάτη τους. Έτσι, τώρα που ο Αλέξης δεν σημαίνει τίποτα για την οικογένειά του, ο Δούκας αποφασίζει να του δώσει τη χαριστική βολή, ώστε να μην τον ξεσκεπάσει για το φόνο του Θέμελη.

Advertisement

Το επόμενο πρωί η αποκάλυψη του εγκλήματος της νύχτας πέφτει σαν βόμβα στο χωριό και συγκλονίζει τους πάντες. Το Διαφάνι σοκάρεται από τη δολοφονία του Γραμματικού και άλλη μια μαύρη μέρα γράφεται στην ιστορία του τόπου. Στις Άγριες Μέλισσες, η Πηνελόπη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Από τη μία προσπαθεί να συνέλθει από τον θάνατο του Αλέξη, τον οποίο αγαπούσε, και από την άλλη να δεχτεί την ωμή πραγματικότητα, ότι ο πατέρας της και ο Μελέτης είναι στυγνοί δολοφόνοι. Γιατί ακόμα και αν δεν μπορεί να το αποδείξει, ξέρει ότι αυτοί κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του άτυχου εισαγγελέα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement