Άγριες Μέλισσες – Spoiler: O νέος κύκλος αίματος που ανοίγει και το σχέδιο εκδίκησης της Ελένης Σταμίρη

Η Ελένη Σταμίρη είναι έτοιμη να πάρει την εκδίκηση της και το σχέδιο της θα έχει παράπλευρες απώλειες στις Άγριες Μέλισσες. Ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει στο Διαφάνι και μένει να δούμε αν θα την πληρώσουν και αθώοι.

Advertisement

Η Ελένη και ο Δούκας θα είναι οι πρωταγωνιστές της μεγάλης κόντρας.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό της Δευτέρας, ο Αλέξης Μίχας:

Advertisement

Η Ελένη δέχεται ένα μήνυμα από τον Μάνο Βόσκαρη να τον επισκεφθεί στη φυλακή. Ασχικά, αμφιταλαντεύεται. Τελικά αποφασίζει να τον δει. Πηγαίνει στη φυλακή κι εκεί την περιμένει ένα μεγάλο σοκ. Ο Μάνος Βόσκαρης της αποκαλύπτει πως ο πατέρας της. Γιώργος Σταμίρης, δεν πέθανε από έμφραγμα αλλά δολοφονήθηκε από τον Δούκα και τον Σέργιο Σεβαστό με δηλητήριο.

Η Ελένη καταρρέει, χάνει τον κόσμο της, είναι σε πολύ ισχυρό σοκ. Αποφασίζει να μην αποκαλύψει τίποτα, ούτε στις αδερφές της, ούτε στον Λάμπρο και αρχίζει να καταστρώνει σχέδιο εκδίκησης. Θέλει να τελειώσει τον Δούκα στις Άγριες Μέλισσες και να ταπεινώσει, να εξευτελίσει την οικογένεια των Σεβαστών.

Advertisement

Έρχεται μια πολύ μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της Ελένης και του Δούκα. Ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει και θα δούμε πού θα καταλήξει και αν θα την πληρώσουν και αθώοι.

Απόψε στις Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 136:

Ο Μιλτιάδης, μετά τη σύγκρουση με τον Μελέτη, δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο. Πώς θα αντιδράσει; Ο Λάμπρος και η Βιολέτα φοβούνται μην επαναληφθούν τα παλιά και προσπαθούν να τον προστατεύσουν. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να δεχτεί την αποκάλυψη της Ευσεβίας. Η απόφαση του δικαστηρίου αλλάζει τα πάντα και οι ζωές των αδελφών Σταμίρη, αλλά και του Νικηφόρου, δε θα είναι πια ίδιες. Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και τον Δούκα όλο και μεγαλώνει καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν. Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα αλλά ο Μεγαρίτης τους παρακολουθεί στενά και μαθαίνει τα σχέδιά τους έγκαιρα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement