Άγριες Μέλισσες – Spoiler: O θάνατος επιστρέφει στα επόμενα επεισόδια

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει στο φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες θα αποκαλυφθούν όλα τα ένοχα μυστικά και αναμένεται να κλείσουν όλα τα ανοικτά μέτωπα. Η καθηλωτική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 θα ολοκληρωθεί για φέτος στις 4 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, συνολικά τέσσερις ήρωες μέσα στα επόμενα επεισόδια θα πεθάνουν.

Σκοπός των δημιουργών είναι ο τρίτος κύκλος να είναι ακόμη πιο συγκλονιστικός. Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται και οι συζητήσεις με τους συντελεστές που θα μας απασχολήσουν την επόμενη σεζόν. Το σίγουρο είναι πως στον επόμενο κύκλο δεν θα θα υπάρξει χρονικό άλμα ετών, αλλά φυσική συνέχεια μερικών μηνών. Καθώς ο δεύτερος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες θα ολοκληρωθεί κάπου στα τέλη του 1966, ο τρίτος θα ξεκινήσει μέσα στο 1967, λίγες ημέρες πριν από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την επιβολή της χούντας στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά την κόντρα ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια των Σεβαστών θα συνεχιστεί, αλλά αυτή τη φορά θα αποκτήσει, εκτός όλων των άλλων, και πολιτικό πρόσημο. Ενδέχεται, μάλιστα, κάποιοι από τους ήρωες να πολιτευτούν ή να αναλάβουν νέες θέσεις εξουσίας, με βάση τη νέα συνθήκη που φέρνει στο Διαφάνι η χούντα.

Εν αναμονή λοιπόν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το Daisy.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα μας τα νέα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ