Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Οι ήρωες που κινδυνεύουν και αυτός που θα φέρει πίσω τον τρόμο στο Διαφάνι

Στον 3ο συγκλονιστικό κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες ο τρόμος επιστρέφει στο Διαφάνι και οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα. Τα γυρίσματα ξεκινούν σε λίγες μέρες και οι ήρωες απολαμβάνουν μερικές καλοκαιρινές στιγμές μακριά από τα φώτα. Ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχεται στο χωριό και σπέρνει τον τρόμο από την πρώτη κιόλας στιγμή. Θα κάνει τα πάντα για να τιμωρήσει τόσο εκείνους που αντιτίθενται στη χούντα, όσο και εκείνους που ενεπλάκησαν στον θάνατο του αδελφού του. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στις ζωές των ηρώων και τα δεδομένα αλλάζουν πολύ.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv:

Advertisement

Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και επιλέγει να μείνει στο μέρος που άφησε την τελευταία του πνοή ο αδελφός του Αχιλλέας, στο Διαφάνι. Η περίοδος που διανύει η Ελλάδα ευνοεί τα σχέδιά του μιας και ο ίδιος είναι αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης Άβαντες. Η Ελλάδα βρίσκεται στην αρχή της επταετίας της δικτατορίας και ο Ακύλας σπέρνει τον τρόμο στις Άγριες Μέλισσες.

Το σπίτι που θα φιλοξενήσει τον ίδιο και την οικογένειά του είναι το αρχοντικό των Σεβαστών, το οποίο έχει πια ερημώσει, καθώς όλοι μένουν στη Λάρισα, σε διαφορετικά σπίτια. Οι φιλοχουντικές αντιλήψεις του Ακύλα, γίνονται γρήγορα γνωστές σε όλο το Διαφάνι. Όσοι έχουν διαφορετική γνώμη φοβούνται να μιλήσουν.

Advertisement

Πολλοί από τους αγαπημένους μας ήρωες πρόκειται να εξοριστούν, θα διωχθούν μακριά από τον τόπο τους και θα περάσουν δύσκολες στιγμές. Ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης φαίνεται πως θα είναι ανάμεσα σε αυτούς. Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος, όμως, να πάρει εκδίκηση και για τον θάνατο του Αχιλλέα. Έτσι, με τη βοήθεια του Μελέτη, μαθαίνει τα πάντα για τη ζωή της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως και μπαίνουν στο στόχαστρό του.

Οι πιο δύσκολες στιγμές, τώρα έρχονται…

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ