Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ολόκληρο το σκοτεινό φινάλε της 3ης Ιουνίου

Την Πέμπτη 3 Ιουνίου θα παρακολουθήσουμε το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στις ζωές των ηρώων.

Advertisement

Στο τελευταίο σκοτεινό επεισόδιο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 ένα ακόμη τραγικό μυστικό αποκαλύπτεται και οι συνέπειες θα είναι πολλές για όλους. Η Μυρσίνη θα μάθει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του γιου της από τις αδελφές Σταμίρη και η οργή της στη συνέχεια θα ξεχειλίζει. Η ίδια πλέον έχει μόνο στόχο της την εκδίκηση και βάζει σε εφαρμογή ένα αδίστακτο σχέδιο. Στο φινάλε των Άγριων Μελισσών οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα.

Το περιοδικό MYtv παρουσιάζει αναλυτικά το μεγάλο φινάλε:

Advertisement

Πριν προλάβει η Μυρσίνη να αποκαλύψει στον Δούκα όσα έμαθε, εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τη σύλληψη για τον θάνατο του Θέμελη. Ωστόσο, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ξανά με την υγεία του τον οδηγεί σύντομα εκτός φυλακής και στο σπίτι του με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη. Και εκείνος, όμως, μαθαίνει πως και οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο και ορκίζεται εκδίκηση.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω μαθαίνουν πως ο Δούκας και η Μυρσίνη μαθαίνουν πως ο Δούκας και η Μυρσίνη γνωρίζουν την αλήθεια και φοβούνται πως θα χρησιμοποιήσουν πάλι τις αδίστακτες μεθόδους τους για να τις τιμωρήσουν. Προσπαθούν, όμως, να προετοιμαστούν για την καταιγίδα που έρχεται πριν το μίσος της Μυρσίνης παρασύρει τα πάντα στο διάβα του.

Advertisement

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής αναλαμβάνουν να μιλήσουν στους γονείς τους και να τους ηρεμήσουν πριν εκτροχιαστεί η κατάσταση. Ωστόσο, η προσπάθειά τους δεν έχει αποτέλεσμα και η Ασημίνα πηγαίνει μόνη και αποφασισμένη για όλα να αντιμετωπίσει τον Δούκα. Σύντομα κι εκείνη αντιλαμβάνεται πως ο Σεβαστός θα κάνει τα πάντα για να τις εκδικηθεί. Περισσότερο, όμως, φοβούνται την οργή της Μυρσίνης.

Το βράδυ τούς βρίσκει όλους σε θέση μάχης στις Άγριες Μέλισσες και τις τρεις αδελφές Σταμίρη στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους προκειμένου να τις προστατεύσουν. Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement