«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Οριστικό τέλος για Ασημίνα και Νικηφόρο

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι σχέσεις στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 και η συνέχεια θα φέρει χωρισμούς και ανατροπές. Στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας έκανε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες και τη σχέση του Νικηφόρου με την Ασημίνα,

Advertisement

Όλα όσα είπε:

Θα υπάρξει μεγάλη αναταραχή στο Διαφάνι με την εξαφάνιση της Ασημίνας, η οποία θα καταφύγει με τον μικρό Σέργιο σε ένα σπίτι του κάμπου. Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε σοκ, δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Απειλεί τον Μπάμπη, εκείνος λέει ότι δεν έχει ιδέα και λίγο αργότερα συλλαμβάνεται από τη χωροφυλακή προκειμένου να αποκαλύψει την κρυψώνα της Ασημίνας. Δεν θα το κάνει.

Advertisement

Η Ελένη θα είναι η πρώτη από τις Άγριες Μέλισσες που θα συναντήσει την Ασημίνα και θα της μεταφέρει ένα μήνυμα του Νικηφόρου πως αν τον αφήσει θα της πάρει για πάντα το παιδί και δεν θα την ξαναφήσει να δει ποτέ τον μικρό Σέργιο. Η Ασημίνα θα γυρίσει κάποια στιγμή στον Νικηφόρο, όμως η σχέση των δύο έχει πια διαρραγεί, σχεδόν οριστικά.

Όλη αυτή η κατάσταση αναπτερώνει τις ελπίδες της Δρόσως, ότι μπορεί να έχει μία μεγαλύτερη επικοινωνία με τον μικρό. Δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί θα γίνει μία συνάντηση της Δρόσως με τον Δούκα και την Μυρσίνη και θα της θέσουν δρακόντειους όρους σχετικά με το παιδί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement