Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιος θα μείνει ζωντανός στο μεγάλο φινάλε;

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τις Άγριες Μέλισσες και τα spoiler για το μεγάλο φινάλε δίνουν και παίρνουν.

Advertisement

Κάποιοι από τους ήρωες του Διαφανίου αναμένεται να δικαιωθούν, άλλοι θα λυτρωθούν και άλλοι θα θυσιαστούν. Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν η αγαπημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται να μας αποχαιρετήσει με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο.

Το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί στις 7 Ιουλίου. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το περιοδικό «Mytv» στα τελευταία επεισόδια όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Advertisement

Ο Ακύλας καταφέρνει και αποδρά και από εκείνη τη στιγμή ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό και μία μάχη. Ωστόσο, η Αιμιλία εξαφανίζεται και γρήγορα οι οικείοι της ανακαλύπτουν ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής. Ο Ντούνιας αντιδρά έντονα στην παράνοια του Ακύλα και οι δύο άλλοτε σύμμαχοι έρχονται αντιμέτωποι.

Η αιματηρή συμπλοκή και οι νεκροί

Advertisement

Ο Ζάχος, ο Πέτρος και ο Άγγελος ακολουθούν τον Ακύλα, τον Ντούνια και την Αιμιλία μέσα στο δάσος και η νύχτα βάφεται με αίμα. Μια αιματηρή συμπλοκή ξεσπάει και οι εμπλεκόμενοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος. Ξέρουν πως δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία να σταματήσουν την εκδικητική μανία του Μεγαρίτη.

Το επόμενο πρωί όλοι μετρούν νεκρούς και αγνοούμενους. Ο Ζάχος είναι ένα από τα θύματα. Χάνει τη ζωή του στη συμπλοκή στην προσπάθειά του να σώσει το Διαφάνι από το μίσος του Ακύλα. Όλοι ενημερώνονται για τα γεγονότα και είναι σοκαρισμένοι. Την ίδια ώρα η Ελένη με τον Δούκα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη.

Η Ελένη εξαφανίζεται

Οι ώρες περνούν, η Ελένη είναι εξαφανισμένη και ο Λάμπρος την αναζητά με τρόμο μήπως της συνέβη κάτι. Παράλληλα, η Πηνελόπη βρίσκει τη δικαίωση που ψάχνει μιας και μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει όσα γνωρίζει για την εμπλοκή του Μελέτη και του Δούκα οδηγώντας έτσι την Αστυνομία στη σύλληψή τους. Από την άλλη, ο Ακύλας βλέπει ότι είναι στριμωγμένος από παντού κι ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement