«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Σε τεντωμένο σκοινί ένας ακόμη γάμος στο Διαφάνι

Τα πάνω κάτω έρχονται προσεχώς στις Άγριες Μέλισσες. Μετά την κρίση που έχει επέλθει στο γάμο της Μυρσίνης και του Δούκα μία ακόμη σχέση θα δοκιμαστεί.

Advertisement

Ο τηλεοπτικός Κυριάκος από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Βαγγέλης Αλεξανδρής, βρέθηκε στο «Πρωινό», το πρωί της Δευτέρα και αποκάλυψε πως σύντομα θα δούμε να ξεσπά μια πολύ μεγάλη κρίση ανάμεσα στον Κυριάκο και την Ουρανία.

«Με την Ουρανία, ουσιαστικά θα πέσει μια επαγγελματική πρόταση στο τραπέζι για εκείνη, η οποία θα κλονίσει και θα φέρει κρίση στο σπίτι, στο Βαμβακέικο. Δεν μπορώ να σου πω παραπάνω. Έχουμε συμφωνήσει κάποια πράγματα τώρα και θα ανατραπούν με αυτή την πρόταση και εκεί που πάω να τα βάλω όλα σε μια σειρά, ξαφνικά θα έρθει μια μέρα και θα μου πει αλλάζουν.

Advertisement

Ο Μπάμπης έχει κάνει πάρα πολλά και οι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι λίγο δύσκολες για τον Κυριάκο. Θα αποκαλυφθούν πράγματα. Θα είναι δύσκολο γιατί είναι ιδιαίτερη η σχέση μας. Αυτό το παιδί μεγάλωσε χωρίς πατέρα και τώρα το παίζω και πατέρας», ανέφερε για την σχέση με τον γιο του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement