«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Θα είναι ξανά μαζί Δούκας – Μυρσίνη στα νέα επεισόδια;

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» για το 2020 είδαμε μεταξύ άλλων να κλονίζεται συθέμελα η σχέση Δούκα – Μυρσίνης μετά την αποκάλυψη του μυστικού που ο πρώτος κρατούσε τόσα χρόνια. Στα νέα επεισόδια που ξεκινούν από 4/1/2021 τα σύννεφα φαίνεται να απομακρύνονται πάνω από το γάμο τους.

Advertisement

Ο Δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος έκανε αποκαλύψεις για το μέλλον της σχέσης των δύο ηρώων.

Η Μυρσίνη σε μία έκρηξη οργής αποφάσισε να αποκαλύψει στον Δούκα όλη την αλήθεια για την παράνομη σχέση της με τον Κυπραίο καταρρακώνοντας τον αρχηγό της οικογένειας Σεβαστού πού είχε ούτως ή άλλως υποψίες ότι η γυναίκα του τον απατούσε. Ύστερα από αυτή την κίνηση ο γάμος τους κρεμόταν κυριολεκτικά από μία κλωστή.

Advertisement

Ο Δούκας και η Μυρσίνη που μέχρι τώρα είχαν κοινό μέτωπο ενάντια στις αδελφές Σταμίρη χωρίστηκαν στα δύο. Και η Μυρσίνη έφτασε στο σημείο να δικαιολογήσει τη φόνισσα του γιου της την Ελένη. Αυτό, όπως ήταν επόμενο, έφερε ακόμα περισσότερους τριγμούς στη σχέση της με τον Δούκα.

Ωστόσο, επειδή αυτοί οι δύο είναι φτιαγμένοι από το ίδιο ύφασμα θα θα ξεπεράσουν τα προβλήματα που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν και θα οργανώσουν από κοινού νέο σχέδιο εξόντωσης των αντιπάλων τους.

Advertisement

Αφορμή για να γίνει αυτό είναι η κίνηση της Ασημίνας να πάρει το μικρό Σέργιο και να φύγει από το σπίτι το Σεβαστών. Μπροστά στον κοινό εχθρό που τώρα πια είναι η Ασημίνα αυτοί οι δύο θα ενωθούν και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, έτσι ώστε ο εγγονός τους να γυρίσει και πάλι στο σπίτι το δικό τους. Πώς θα αντιδράσει σε όλα αυτά η Ασημίνα και πώς θα κινηθούν η Ελένη και η Δρόσω; Αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement