Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Τίνος είναι βρε Ελένη το παιδί;

O 3ος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες θα είναι ακόμη πιο συγκλονιστικός. Για άλλη μια φορά η τύχη δεν θα είναι με το μέρος του Λάμπρου και της Ελένης παρά το ευτυχισμένο φινάλε που είχαμε μεταξύ τους στον δεύτερο κύκλο.

Advertisement

Οι δύο βασικοί ήρωες της σειράς του ΑΝΤ1 θα βρεθούν ξανά σε τεντωμένο σκοινί μετά την εμφάνιση του πρώτου αρραβωνιαστικού της Ελένης.

Η εφημερίδα OΝ time αποκαλύπτει:

Advertisement

Το ζευγάρι που θα υποφέρει περισσότερο στις Άγριες Μέλισσες είναι και πάλι ο Λάμπρος με τη Λενιώ και όχι μόνο από την εξορία στη Λέρο, όπου θα τους στείλει η Χούντα. Θα επιστρέψει ο πρώην αρραβωνιαστικός της Λενιώς, ο Ζάχος (ήδη αναζητούν όμορφο θεατρικό ηθοποιό, αντάξιο του Δημήτρη Γκοτσόπουλου), ο οποίος θα τη διεκδικήσει. Η Ελένη, απ’ ότι θα φανεί, δεν τον ξέχασε ποτέ.

Κάπου εκεί θα… σκάσει και η εγκυμοσύνη της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες και όπως γράφει η εφημερίδα, θα τον… ζώσουν τα φίδια τον Λάμπρο, όταν καταλάβει ότι η γυναίκα του έχει πάρε δώσε με τον πρώτο της μεγάλο έρωτα. Εκεί που το ζευγάρι πιστεύει ότι πέρασαν όλα, τελικά τα δυσκολότερα είναι μπροστά τους.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον 3ο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, η Χούντα πρώτα θα στείλει εξορία τον Λάμπρο και έτσι η Ελένη θα μείνει ολομόναχη να παλεύει, ενώ δεν θα την αφήσει αδιάφορη η ερωτική προσέγγιση του πρώην αρραβωνιαστικού της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement