Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Το αδιέξοδο της ηρωίδας και το μωρό που θα φέρει τα πάνω κάτω

Αναταράξεις θα έχουμε στο Διαφάνι προσεχώς. Στις Άγριες Μέλισσες οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ο έρωτάς του Μελέτη και της Πηνελόπης ήταν από την αρχή καταδικασμένος και μία αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω κάτω. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό Τηλεθεατής η εγκυμοσύνη της Πηνελόπης θα οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Advertisement

Ο Μελέτης έχει υποχρεωθεί να δει την αγαπημένη του δύο φορές να ντύνεται νύφη στις Άγριες Μέλισσες και όσο κι αν τον πονάει, τον Αλέξη Γραμματικό τον θεωρεί πολύ καλή επιλογή για εκείνη. Ωστόσο, μια στιγμή αδυναμίας του θα γκρεμίσει όσα προσπαθούσε για καιρό. Μελέτης και Πηνελόπη παρασύρονται από τα καταπιεσμένα συναισθήματά τους, χωρίς να λογαριάζουν συγγένεια ή γάμο.

Ο Αλέξης, από την αρχή της σχέσης τους, πριν ακόμη παντρευτούν, είχε ξεκαθαρίσει την Πηνελόπη ότι δεν θα ανεχτεί να είναι δεύτερος στη ζωή της. Όταν μαθαίνει ότι εκείνη ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά του Μελέτη, την στέλνει σπίτι της! Ο χωρισμός τους αναστατώνει τους Σεβαστούς…

Advertisement

Η μεγάλη ανατροπή, όμως, έρχεται στη συνέχεια. Η Πηνελόπη διαπιστώνει ότι είναι έγκυος! Ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί με τον Αλέξη και να δημιουργήσει μια οικογένεια μακριά από τις παθογένειες της δικής της και φυσικά τον Μελέτη. Τώρα νιώθει ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement