«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: To άδοξο τέλος ενός ακόμη ειδυλλίου – ΒΙΝΤΕΟ

Το «Πρωινό» δείχνει αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες που θα προβληθεί απόψε 4/2. Ένα ακόμη spoiler δόθηκε σήμερα στον αέρα του πρωινού του ΑΝΤ1 και αφορά το άδοξο τέλος του ειδυλλίου της Ζορζετ με τον Μελέτη.

Advertisement

Τι θα δούμε σήμερα;

Η Δόμνα ακούει κατά λάθος τον Μελέτη να αποκαλεί “πατέρα” τον πατέρα της. Όπως φαίνεται στο trailer στο τέλος της είδησης, η Δόμνα ταράζεται πολύ και της πέφτει το ποτήρι που κρατούσε στο χέρι της. Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί, ωστόσο, όπως αναφέρουν τα spoilers, η Δόμνα και ο Μελέτης θα έρθουν πολύ κοντά, χωρίς όμως να γνωρίζουν την αλήθεια, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, ως προς τον τρόπο με τον οποίο έμεινε έγκυος η Ανέτ. Όταν γίνει αυτή η αποκάλυψη, περί βιασμού, αναμένεται η μεγάλη σύγκρουση καθώς η μεν Δόμνα θεωρεί τον πατέρας έναν άγιο, ο δε Μελέτης, για όλους τους ευνόητους λόγους.

Advertisement

Δείτε στο βίντεο πλάνα του νέου επεισοδίου και το σημερινό spoiler:

Ο Νέστορας αποφασίζει να θυσιαστεί για να σώσει την Ελένη, όμως θα έχει ουσία η πράξη του; Η Ασημίνα και η Δρόσω αναγκάζονται να βάλουν για λίγο στην άκρη όσα τους χωρίζουν, για χάρη της αδερφής τους. Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη που έμπλεξε με τον Βόσκαρη. Ο Μελέτης επισκέπτεται τον Θέμελη και του ζητάει τον λόγο που μπλέκεται πάλι στις δουλειές του Δούκα και στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης θα γίνει και η αποκάλυψη. Ο Γραμματικός προσπαθεί να πείσει τη Μαδούρου να καταθέσει εναντίον του Βόσκαρη και την ίδια στιγμή, Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Ζωρζέτ. Πώς θ’ αντιδράσει η Πηνελόπη;

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement