«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Το ανατρεπτικό τέλος του Βόσκαρη

Ένα ακόμη δυνατό spoiler για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» και το τέλος του Βόσκαρη, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το περιοδικό MyTv το τέλος του Βόσκαρη πλησιάζει και φυσικά θα πάρει ότι του αξίζει.

Advertisement

Όλα όσα γράφει:

Από τη μία, ο Βόσκαρης καταφέρνει και πείθει τη Σοφούλα να παντρευτούν και, από την άλλη, η Ελένη είναι ένα βήμα πριν τον κλείσει στη φυλακή.

Advertisement

Ο πόλεμος ανάμεσα στην Ελένη και στον Βόσκαρη έχει ξεκινήσει και είναι σκληρός. Ο καθένας δίνει αγώνα προκειμένου να στείλει πρώτος τον άλλο στη φυλακή, αλλά τα εμπόδια που συναντούν είναι πολλά. η Ελένη συνεχίζει να βρίσκει μαρτυρίες γυναικών που έχουν βασανιστεί και βιαστεί από τον Βόσκαρη και προσπαθεί να τις πείσει να την βοηθήσουν να τον κλείσουν στη φυλακή προκειμένου να μη κινδυνεύσει καμία άλλη.

Η λύση έρχεται από τον Γραμματικό, ο οποίος προτρέπει τον Λάμπρο να προχωρήσουν σε καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη με την ελπίδα να βρεθούν κι άλλες αποδείξεις εναντίον του. Ο Βόσκαρης, όμως, μαθαίνει την αλήθεια για τον Κυπραίο και ετοιμάζεται να κυνηγήσει την Ελένη. Δεν θα προλάβει, όμως, καθώς την ίδια στιγμή η Ελένη με τον Λάμπρο ετοιμάζονται για την καταγγελία μαζί με τις άλλες γυναίκες που είναι πρόθυμες να τον τιμωρήσουν για όλες τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του.

Advertisement

Θα είναι αυτό, όμως το τέλος του Βόσκαρη ή μήπως θα καταφέρει να ξεγλιστρήσει ξανά; Θα υπάρξει ανατροπή σε όλο αυτό ή τελικά θα καταλήξει ο ίδιος στη φυλακή;

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement