«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Το απαγορευμένο μυστικό του Βόσκαρη έρχεται στο φως και σοκάρει

Αποκαλυπτικός για άλλη μια φορά ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για αυτό που όλοι φοβούνται. Ο σατανικός Μάνος Βόσκαρης, μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου και το Enjoy της Κυριακής και έκανε αποκαλύψεις για τις Άγριες Μέλισσες που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Advertisement

Ποια θα θέλατε να είναι η κατάληξη του στις Άγριες Μέλισσες;

Το λογικό θα ήταν η φυλακή. Αλλά επειδή μιλάμε για έναν παρανοϊκό άνθρωπο, ψυχολογικά διαταραγμένο, θα έλεγα ότι θα έπρεπε να κλειστεί στην ψυχιατρική πτέρυγα μιας φυλακής.

Advertisement

Ο Βόσκαρης είναι το νόθο παιδί του παππού Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες;

Ναι, γι’ αυτό και η ιδιαίτερη μεταχείριση από τον Σέργιο Σεβαστό. Ο Βόσκαρης είναι ο ετεροθαλής αδελφός του Δούκα, της Ανέτ και του Μιλτιάδη.

Advertisement

Είναι το αντίπαλον δέος του Δούκα;

Όχι! Είναι και οι δύο σκληροί άνθρωποι, αλλά δεν έχουν τίποτε άλλο κοινό. Ο Βόσκαρης μια ζωή θα ψάχνει την αποδοχή των άλλων και της κοινωνίας, θα ζητεί την επιβεβαίωση, τον θαυμασμό, την υποταγή ή τον φόβο τους, για να νιώθει ότι είναι κάτι. Στις Άγριες Μέλισσες ο Βόσκαρης θέλει να γίνει κάτι στη ζωή του. Να αισθάνεται σημαντικός, σπουδαίος. Ερεθίζεται όταν πονά τον άλλον, όταν τον ταπεινώνει, τον εξευτελίζει, τον ισοπεδώνει, τον φέρνει στα όρια του. Ένας κομπλεξικός άνθρωπος… Ο Δούκας είναι ο τσιφλικάς και ο πλούσιος του κάμπου. Δεν έχει να αποδείξει κάτι. Ο Δούκας μιάζει με μαφιόζο, μενονό, με μεγαλοεγκληματία «καρχαρία», που φαίνεται στην κοινωνία ότι είναι καθαρός. Άλλη ιστορία. Έχει καταφέρει να τον σέβονται στις Άγριες Μέλισσες και έχει έναν δικό του κώδικα τιμής ή αξιών. Με τις γυναίκες, μάλιστα, είναι κύριος. Αλλά και τον θάνατο τον αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια. Ξεπαστρεύει τους εχθρούς του μια και έξω, τους βγάζει από το παιχνίδι μπαμ και κάτω!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement