Άγριες Μέλισσες – Spoiler Βόμβα: Εγκαταλείπει την ζωή της στο Διαφάνι για να κλειστεί σε μοναστήρι

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις για τη συνέχεια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1. Στις «Άγριες Μέλισσες» οι ανατροπές είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας και στη συνέχεια θα δούμε ακόμη περισσότερες.

Το Spoiler που έδωσε σήμερα ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αφορά την πολύπαθη Σοφούλα η οποία μετά από όλα αυτά που έγιναν με τον Βόσκαρη, είναι έτοιμη να κλειστεί σε μοναστήρι. Ακούει στο χωριό τις κουβέντες που γίνονται γι’ αυτήν, ακούει τις κακές γλώσσες να λένε πολλά γι’ αυτήν και ένα πρόσωπο κλειδί θα μεσολαβήσει -θα κάνει μια συζήτηση μαζί της- για να πάει σε μοναστήρι.

Advertisement

Μάταια ο Τόλιας και η Παγώνα προσπαθούν να την μεταπείσουν να μη φύγει για το μοναστήρι. Θα την πλησιάσει και ο Άγγελος προσπαθώντας να της αλλάξει άποψη. Η Σοφούλα, όμως, ξεκινάει και φεύγει για το μοναστήρι, είναι αποφασισμένη, Θα υπάρξει κάποια ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες την τελευταία στιγμή;

Μην χάσετε το αποψινό επεισόδιο:

Advertisement

Επεισόδιο 116: Η Ασημίνα συνεχίζει να πιέζει τον Νικηφόρο να γυρίσουν πίσω, όμως αυτό θα κλονίσει τον γάμο τους. Η αλλαγή της απόφασής της, αλλά και η επιμονή της θα τους φέρει σε σύγκρουση και ο Νικηφόρος θα πάρει μια αναπάντεχη απόφαση.

Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης προσπαθούν ν’ αποδείξουν ότι δεν έχουν σχέση με τον φόνο του Θέμελη, ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Θα προδώσει τον αδελφό της για να σώσει τον γιο της;

Η Σοφούλα παραμένει εξαφανισμένη, ενώ στο δικαστήριο βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των κατηγορουμένων. Ο Βόσκαρης δηλώνει την αθωότητά του. Η επιστροφή του Νικηφόρου και του Σέργιου στο αρχοντικό των Σεβαστών θα γεννήσει πολλά ερωτηματικά.

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ