«Άγριες μέλισσες»: Spoiler Βόμβα για το 2021 – Τίτλοι τέλους για Λενιώ και Λάμπρο

Οι «Άγριες μέλισσες», επιστρέφουν στις 11 Ιανουαρίου του 2021 και τα πρώτα spoiler έχουν ήδη αρχίσει να αποκαλύπτουν τη συνέχεια. «Βόμβες» σκάνε το 2021 στο Διαφάνι όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso.

Advertisement

Όσα θα δούμε:

Ο Τάκης Δοξαράς θα ξεφουρνίσει στον Δούκα Σεβαστό ότι ο εγγονός του, ο μικρός Σέργιος, είναι ο παράνομος καρπός του έρωτα της Δρόσως και του γιου του, του Νικηφόρου, και οι συνέπειες θα είναι πολύ μεγάλες για όλους! Όμως στην επιφάνεια θα βγουν επίσης οι βιασμοί αλλά και η έκτρωση που διέταξε ο Βόσκαρης στις φυλακές για τη Λενιώ, και ο Λάμπρος θα αρχίσει εκστρατεία εναντίον του.

Advertisement

Η πρόθεση του δασκάλου να τον κάνει βούκινο στο Διαφάνι θα οδηγήσει τη Λενιώ σε μια πολύ δύσκολη απόφαση. Χωρίζει τον Λάμπρο, που δεν μπορεί να αντέξει αυτή την αδικία, θέλοντας και εκείνη να γλιτώσει τη διαπόμπευση. Με αυτόν τον τρόπο διατηρεί και την πολυπόθητη ηρεμία στο χωριό, που έχει χαθεί με την επιστροφή της.

Ο Τάκης επιστρέφει για να διεκδικήσει τη Δρόσω αλλά και… χρήματα, με την παρουσία του στο Διαφάνι να προκαλεί αναστάτωση. Κυνηγημένος από την Αστυνομία, χωρίς τη Δρόσω, ο Τάκης είναι σε απελπισία. Μόνο αν πάρει μαζί του τη Δρόσω θα κάνει μια νέα αρχή, αφού έχει εκβιάσει όμως πρώτα τον Νικηφόρο και την Ασημίνα, αποσπώντας τους χρήματα για να μην τα ξεφουρνίσει όλα!

Advertisement

Ο Τάκης, αφού βλέπει ότι οι εκβιασμοί δεν περνάνε για πολύ στον Νικηφόρο, στην Ασημίνα, στη Δρόσω και στον Κωνσταντή, πριν φύγει από το χωριό ανάβει τη μεγάλη «φωτιά» και παίρνει εκδίκηση από όλους. Αποκαλύπτει, λοιπόν, στον Δούκα Σεβαστό ποια είναι η μάνα του εγγονού του και ο εκείνος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Πίσω από την πλάτη του η Μυρσίνη έκανε ραδιουργίες και διαπιστώνει και ο ίδιος ότι η οικογένειά του είναι γεμάτη μυστικά και ψέματα.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα είναι έτοιμοι να χωρίσουν και ο Κωνσταντής τα έχει βρει ερωτικά με τη Δρόσω. Όμως ο Τάκης πριν φύγει για την Αθήνα ρίχνει αφίσες από το κλαμπ Χαβάη στο χωριό για να ξεφτιλίσει τη μικρή Σταμίρη! Από την άλλη μεριά, ο εισαγγελέας παντρεύεται την Πηνελόπη και η Ζορζέτ έρχεται από το Παρίσι για να ξανασυναντήσει τον Μελέτη και να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Θα της δώσει όμως ο Μελέτης μια ευκαιρία;

Όσο για τον δεσμοφύλακα και νυν διοικητή των φυλακών, τον Γκούμα, η παρουσία του στο Διαφάνι είναι μόνο για καλό. Θα καταφέρει, άραγε, να απελευθερώσει την Ελένη από την παρουσία του Βόσκαρη με όσα θα πει στον εισαγγελέα για τις βρομιές του στις φυλακές; Με όλες αυτές τις αποκαλύψεις το νέο έτος θα βρει Λάμπρο και Λενιώ να χωρίζουν και η αιτία ακούει στο όνομα Βόσκαρης. Ο Λάμπρος, όταν η Ελένη θα του αποκαλύψει ότι στη φυλακή ο Βόσκαρης τη βίαζε και διέταξε την έκτρωσή της, θα γίνει έξαλλος και θα ζητήσει τη βοήθεια του εισαγγελέα για να τον ενοχοποιήσει.

Η Λενιώ είναι αντίθετη σε όλο αυτό, γιατί δεν θέλει να μάθει το χωριό τι της συνέβη. Ο Λάμπρος όμως δεν θα την ακούσει και θα θελήσει να αποκαλύψει την αλήθεια. Αυτή του όμως η κίνηση θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στο Διαφάνι, αλλά και στη σχέση του με τη Λενιώ, η οποία θα χάσει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του. Θα ξεπεραστεί η κρίση στη σχέση τους ή όχι; Ο νέος χρόνος θα μας δείξει, αν και ο χωρισμός μοιάζει αναπόφευκτος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement