«Άγριες Μέλισσες»: Στο φως το πιο σκοτεινό και θανάσιμο μυστικό

Η αλήθεια αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται και ένα ακόμη σκοτεινό μυστικό έρχεται να φέρει ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες… Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και στα επόμενα επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1. Ο Αλέξης Μίχας στο σημερινό «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έκανε μερικές ακόμη πικάντικες αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια.

Advertisement

Αναλυτικά λοιπόν:

Ο Μάνος Βόσκαρης μετακομίζει μόνιμα στο Διαφάνι και αναλαμβάνει διοικητής της Χωροφυλακής, παίρνοντας τη θέση του Προύσαλη. Αυτό προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στο χωριό, το οποίο εναντιώνεται σε αυτή την επιλογή. Ο Μάνος Βόσκαρης θα κάνει μια πολύ προκλητική εμφάνιση στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου που διοργανώνει ο Λάμπρος. Ο δάσκαλος με τον Προύσαλη κάνουν τα πάντα για να τον απομακρύνουν, όμως δεν θα τα καταφέρουν.

Advertisement

Ο Δούκας συναντιέται με τον Μάνο, προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές του παρελθόντος αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ο Βόσκαρης προτείνει στον Σεβαστό να βλάψουν την Ελένη, εκείνος όμως εμφανίζεται διστακτικός. Τότε, λοιπόν, ο Μάνος Βόσκαρης τον εκβιάζει με ένα θανάσιμο μυστικό…

Ο Σέργιος Σεβαστός είχε εξομολογηθεί στον Μάνο τον πατέρα των τριών αδελφών, πώς σκότωσαν τον Γιώργη Σταμίρη -τον δηλητηρίασαν για να πάρουν τα χωράφια.

Advertisement

Με αυτό το μυστικό ο Βόσκαρης εκβιάζει τον Δούκα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement