Άγριες Μέλισσες – Θεοφανία Παπαθωμά: Όλα όσα αποκάλυψε για τη συγκλονιστική σκηνή στο μεγάλο φινάλε της σειράς

Στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και τη Χρύσα Παχούμη παραχώρησε συνέντευξη η Θεοφανία Παπαθωμά. Η τηλεοπτική Βιολέτα της σειράς Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε στην συγκλονιστική της σκηνή στο φινάλε της σειράς όταν κλήθηκε να θρηνήσει για τον χαμό του Μιλτιάδη.

Advertisement

Πώς αισθανθήκατε;

Η διθυραμβική κριτική είναι πάντοτε αποδεκτή (γέλια). Ήταν μια πολύ ωραία, όσο και δύσκολη σκηνή. Ήταν εκτελεσμένη άψογα από όλους. Οι άνθρωποι που την παρακολούθησαν από κοντά, είπαν ότι ήταν σαν να παρακολουθούσαν θέατρο. Μας το λένε συχνά γι’ αυτή τη σειρά. Όλοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα μαγείας. Ήταν πραγματικά, ακόμα και για εμάς που υποδυόμασταν, σαν να το ζούσαμε πραγματικά.

Advertisement

Ο ρόλος της Βιολέτας αναφέρεται και στο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη. Κρατάει χρόνια και συνεχίζεται… Πώς είναι η Βιολέτα στον τρίτο κύκλο; Μέχρι σήμερα την έχουμε ζήσει σαν «χτυπημένη αλλά όχι λυγισμένη».

Τα σενάρια γράφονται τώρα. Οι σεναριογράφοι μας είναι ικανοί και ευφάνταστοι. Ο κάθε ήρωας, άλλωστε, οδηγεί την ιστορία του από μόνος του. Οπότε, ότι ξέρετε εσείς για τη Βιολέτα, ξέρω κι εγώ. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι, μετά από πολύ μεγάλες δυσκολίες, βγαίνουν αναγεννημένοι και πολλές φορές εντελώς διαφορετικοί. Διότι οι δυσκολίες στη ζωή είναι για να εξελισσόμαστε και έτσι πρέπει να τις βλέπουμε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement