«Άγριες Μέλισσες»: To αποψινό ταξίδι πίσω στον χρόνο που θα δώσει όλες τις απαντήσεις

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται απόψε στις 22:00, στον ΑΝΤ1, με ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει. Με ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο που θα δώσει όλες τις απαντήσεις για το ποια είναι πραγματικά η σχέση του Βόσκαρη με τον Δούκα Σεβαστό. Θα πάρει τις απαντήσεις που περιμένει ο Βόσκαρης ή η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από αυτή που νομίζει;

Advertisement

Διαφάνι 1920…

Μια πλεκτάνη εις βάρος μιας άτυχης γυναίκας κι ένας φόνος θα γίνουν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών… Στο αρχοντικό των Σεβαστών, η γιαγιά του Δούκα, Αννέζω, είναι βαριά άρρωστη. Ο πατέρας του, Σέργιος Σεβαστός, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει τη ζωή της μητέρας του. Ο νεαρός τότε Δούκας έρχεται αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του πατέρα του και παίρνει τα πρώτα του μαθήματα για το τι σημαίνει να είσαι ένας Σεβαστός.

Advertisement

Η Ελένη Σταμίρη, η γιαγιά της Ελένης, παλεύει να τα φέρει βόλτα με τον γιο της, Γιώργη, ο οποίος θέλει να ζητήσει από τον Σεβαστό να αγοράσει 30 στρέμματα από τα άσπαρτά του για να τα καλλιεργήσει κάτι, όμως, που τη βρίσκει αντίθετη γιατί δεν θέλει να μπλέξουν με μεγαλοτσιφλικάδες.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement